*Host* Hej *HOOOST*

Ja. Något alldeles underbart har hänt mig nu i början på skolveckan. Jag har blivit sjuk! Har väl min kära syster att tacka för det, och alla andra sjukisar,haha. Aja. Efter lite hostande och miljontals av halstabletter känns det faktiskt lite bättre nu. Men det är liiite! Har haft min första riktiga skoldag idag. Eller, första på en hel vecka om man säger så. Hade bara dryga lektioner idag. Först karaktärsämnet i typ 2timmar, sen No i 1.5timmar, och till sist en teorilektion i idrott i 1 timme. + Klassråd. Usch. Det var sjukt drygt kan jag lova. Efter skolan hände inget spec, eftersom jag inte känner mej så frisk så kände jag att en hemmadag passa fint. Sitter å försöker göra BF-läxa, men fatta inte riktigt vad vi skulle göra, får väl fråga imorn. Annars har jag inga planer mer. Blev inte att vara med Alexandra imorn för hon skulle tydligen på ngn annan grej, men på torsdag så! Och då börjar oxå Tonår igen, yey! Nu ska jag hoppa i mina mjukissockar och lyssna massa bra musik å bara slappa !

Kyssar

Jag och Veronika(bestämmer jag) dissar att vi är sjuka! Tummen ner ..

Bloggfri helg ?

Hej igen! Vet att det var helt dött här under helgen. Men! inte mitt fel. I fredags när jag var i skolan fick jag ett sms från min kära moder om att vi skulle till Värmland. Så jag fick så snart jag kom hem packa ihop saker för att sedan slänga mig in i bilen. Och tro mig, det var nog den hemskaste resan upp dit nånsin. Tog 6timmar! Usch å fy å tvi. Men när vi väl kom hem var det väl bra. Vi har inte gjort så mkt mer än att åkt i bilen, yey, nej men. Det var kul att träffa dom. Dock gick det jäkligt fort och nu är det redan söndag. Imorgon väntar en skoldag. Börjar kvart i tio. Har tre lektioner tror jag? Men slutar ändå runt fyra. Men det blir säkert kul. Har oxå tryggt in en träff med Alexandra på onsdag. Okej, inte tryckt in det på schemat kanske, min planering är rätt tom. Men ändå! Nej va fan. Jag har inget roligt att säga idag. Vi hörs imorn eller något.

Kyssar

Helt okej schema.

Dagen har varit riktigt kul, och snabb! Nu har vi haft våran första riktiga skoldag. Jag redogjorde den så fint för mamma in i minsta detalj, så jag orkar inte med att skriva det nu. Och jag tror inte så många bryr sej om vad vi gjorde på varje lektion osv. Men jag kan ju iaf berätta vilka lektioner jag hade och när jag börjar och sluta. Jag började klockan 09.45, lektionen var framflyttad en kvart. Min första lektion var då engelska. Den vara i ca 40min. Sen hade vi kort rast och fortsatte med matte. Hade bara en snabb övning så man fick sluta när man var klar. Vilket jag var ca 10.50. Sen hade vi rast till 12.20. Så vi mest satt och prata. Och åt mat, soppa, blää. Efter det var det svenska, måste bara tillägga att våran lärare verkade bra, ett stort +!! Och efter en rast där med så hade vi karaktärsämnet, alltså själva BF lektionen. Den vara väl i ungefär 2.5timmar. Men det gick fort kan jag lova! Så jag sluta klockan 15.40. Det var väl min dag i stora drag. Slänger upp schemat. Vet att det knappt syns tider och så, men man kan ju se när jag slutar sent och när jag börjar sent iaf.



Sen har jag inte gjort så mkt mer idag. Sovit och fördrivit tiden vid tv:n. Känner mig så sjukt trött men kan inte sova redan. Då kommer jag bara vara ännu tröttare imorn. Imorn har vi då som man kan se en ganska kort dag. Det kan ju hinna ändra sig, men jag tror att det håller i sig. Sen har jag inga direkta planer för helgen. Träffa Elinda på söndag! För jag ska minsann inte låta det gå veckor innan jag träffar vännerna, kontakten ska vara superbra! Orkar inte skriva mer, slänger däremot upp en låt som ni kan lyssna på om ni vill ;)


Tiden går fort när man har roligt?

Nu är jag äntligen hemma efter 2dagar mitt ute i ingenstans. Får väl börja med att redogöra tisdagen då. Vi skulle ju som sagt samlas vid skolan och cykla till Ästad. Men när jag kom dit kände jag att jag inte orkade det. Mitt huvud snurrade och blicken svacka, inte bästa tillståndet att cykla 2mil i. Så jag gick hemåt igen. Också Lovisa gjorde det. Hann inte göra så mkt när jag kom hem, la mej en snabbis innan mamma och Morgan kom och sa att vi skulle ut till min morbror Bertil innan dom skulle skjutsa mej å Lovisa. Så alla satte sej i bilen ner mot Tvååker. Runt halv ett åkte vi till Ästad, vi höll till på 4h-gården. Så dom andra kom strax efter. Vi fick ungefär en timme på oss att äta och fixa i rummen. Jag delade rum med Lovisa,Lizette och Felicia. Sen när den timmen förgått så skulle vi börja med utomhuslekarna. Och yey va kul det var. Det kom ngr regnskurar men vi klara oss hyfsat bra. Efter lekarna fick vi ca en halvtimma innan vi skulle samlas igen. Då var det dags att ta reda lite om varandra. Så vi sattes i grupper och fick fråga massa frågor som vi sen redovisa inför hela klassen. Efter det var det dags för grillning. Jag själv hade inte med ngt att grilla, så jag bara satt och prata med dom. Sen helt plötsligt börja det spöregna. Skojar inte! Så vi sprang in och bytte om. Åt lite mat och gick sen ner för att göra inomhuslekar. Och efter det gick typ alla och la sej.

Idag då. Så vakna vi runt halv åtta. Och gissa vad? Strömmen hade gått! Inte nog med det, vattnet var oxå borta. Uscha! Så vi åt och började sedan städa. Runt nio kom strömmen tillbaka så vi kunde städa ordentligt. Kunde ju avstått det ;) Och dom som hade cyklat ut fick ändra sina planer. Dom skulle nämligen inte cykla hem. Så alla fick försöka få tag på föräldrar för skjuts. Detta gick ju nästan bra. För , vi hade ingen täckning! Skojar inte. Man fick sitta tryckt mot väggen för att ha en plupp. Men jag tror att alla kom hem tillslut ändå.

Och nu sitter jag här. Klockan är bara sex och det känns som om den skulle vara tio egentligen. Varit en så dryg dag så det är inte sant. Fick sett en film och sen sova lite. Och fick stoppa i mig lite mat med. Får se vad som sker under kvällen. Börjar iaf sent imorn. Halv tio. Kan vara behövligt när jag absolut inte hittar!
Skriver nog mer ikväll. Blev så jädra långt nu, sorry.

Kyssar

At Lovisas place..

Nu har vi köpt sakerna, yey, eller ngt. Sitter hos Lovisa och har precis färgat håret. Jag är så lyckad. För en gångs skull blev färgen bra, jag brukar faila. Istället så råka jag få in färg i ögat, fan va det sved! Ska snart dra mej hemmåt och fixa inför imorn. Måste packa lite saker och fixa maten så. Hoppas vi får bra väder imorn. Orkar inte cykla i regn. Men jag ska redogöra hela morrondagen och onsdag när jag kommer hem. Hälsar er alla två sköna dagar.
Kyssar

Jag överlevde !

Och det var en, vad det verkar än så länge, bra klass vi hamnat i. Jag trodde ju att det skulle vara över efter upprop och lite info. Men vi var kvar tills typ ett. Hann med massa info, liten rundtur i vår sektor, mat, och sen bestämma om imorgon. För imorgon ska vi till Ästad och övernatta. Och gissa vad ? Vi ska cykla dit! Oväntat va? Nej inte så. Men det är bara sisådär 2mil rätt ut i skogen så det klarar vi nog. Kan ju iallafall hoppas,haha. Skillnaden från alla galna cykelturen från grundskolan är att vi faktiskt ska sova inomhus, och i riktiga sängar! Borde väl vara glad för det. Och som jag sa, klassen verkar helt okej. Prata inte så mkt med dom andra, höll mej mest till Lizette och Lovisa. Men jag tror att jag kan alla namnen. Vi körde en såndär namnlek. Då man börjar i ena änden av ringen genom att säga sitt namn, sen ska nästa person upprepa det förra namnet och sitt egna. Jag kan ju säga att jag satt i fel ände. Men det löste sig ändå,som tur var. Nu i hastig fart kom Lovisa in genom dörren så vi ska dra iväg å handla inför imorn. Skriver mer sen!

Kyssar

Får svälja nervositeten och sova..

Jag är sjukt nervös nu. Inte varit på hela lovet, men nu kommer det! Vill inte till skolan imorn :( Men ska försöka sova tidigt och hoppas på att det går bra. Det kan ju inte vara så illa? Lovisa hämtar upp mej så åker vi iaf dit tsm<3 Tack för det gumman. Skriver imorgon om jag överlever.

Kyssar

En sista bild innan jag avlider? :)


Just let the music flow through me..

Om det är något som verkligen får mej att må bra så är det musik! Så varför inte låta fingrarna dra några toner lite då och då? Sitter och försöker få fram klara ljud på gitarren, haha, det är gitarrspelande på amatörnivå. Men hur omöjligt man än tror att det är, kan man faktiskt höra vilka låtar jag spelar,coolt va? Ska klinga vidare nu, och bara låta "musiken flöda genom mig" som rubriken säger.





Dagens älskade !


Hade en rolig kväll..

Verkligen! Vi åt en god mat till att börja med. Sen så såg vi på filmer. Och jag och Elinda sov över. Kortfattat jag vet men har inte så mkt att säga om kvällen mer. Vi skojade runt och dom andra försvann en efter en. Elinda och jag följde Andrea hem, vilket hon insisterade att vi inte behövde. Men jag förklarade tydligt att jag inte tänkte låta henne bli mördad,rånad,våldtagen osv. så hon gav efter tillslut. Sen när vi kom tbx tjöta jag,Lizette,Elinda och Lovisa en stund till. Och vi som skulle sova där la oss runt ett-två ngn gång.

Kom hem vid typ halv tolv. Fick skjuts av Eva (Elindas mamma) så vi slapp gå. Och sen dess har  jag inte hunnit med så mkt. Äta lite frukost(chips) och typ landa här. Haha. Får se om jag gör ngt mer än att vara hemma idag. Känner mig lite illamående och på bläh humör. Kanske nerverna som börjar fatta att jag börjar imorgon! Shit asso. Hoppas det går bra. Men nu funderar jag på att se en av filmerna som Lovisa brände ut till mej. Dock skrev hon inga namn så får väl bli en suprise, skriver senare. Men först slänger jag snabbt upp bilder från igår.

Kyssar.

Bjuder på en bild på mej. Lovisas fina hatt klädde
mig utmärkt,tkt jag iaf ;D

Lovisa hade en crush på Ernst,och fråga mej inte vad
hon gör för min,haha!

Lovisa K :)

Glada Lizette

Lovisa K, som snodde hatten :( och Elinda

Lovisa :)

Avslutar med en bild på Elinda :D


Gekås avklarat, tjejkvällen väntar...

Nu har jag precis tvättat bort ansiktsmasken och för inte så länge sen kommit hem. Vaknade med ett snurrande rum och illamående så jag somnade om. Vaknade runt elva igen när Elinda ringde. Vi slapp åka buss för hennes mamma var så snäll och skjutsa oss. Så vi gick nog där i ca 3timmar eller ngt. Tog en snabb fika utanför med innan vi åkte hemåt med mamma å Morgan. Fick köpt en del saker iaf. Kommer strax upp bilder på det. Ikväll blire ju tjejkväll. Ska bli roligt att få umgås med flickorna igen. Hela gänget lixom. Och jag har ingen aning om vad vi ska göra,äta eller någonting. Mer än att vi ska sova hos Lovisa K. Aldrig varit där faktiskt. Ska bli kul.Slänger upp bilder på det jag köpte nu, om det är ngn som bryr sej ;d.

Hårfärg,ansiktsmasker,deo,hårsnoddar,nagellack,hårnålar.


Mapp till papper,strumpor,kollegeblock,sudd oh vykort.


Och det flög oxå ner en choklad och chips. Haha,som vanligt. Men nu ska jag slänga ihop mina små saker som ska med. Vi hörs imorn.

Kyssar

Orkade mig inte på ngn rolig header..

Har hela kvällen försökt fixa en header. Men den stilmallen jag har var ju inte den bästa. Aja. Det får vara såhär nu. Orkar inte fixa med det mer. Ska snart lägga mig å se på tv. Mina gratissms tog slut idag,blööh. Inge kul för då blire så ensam kväll. Får väl se till att jag är trött så jag somnar fort iaf. Såg att Sagan om ringen går nu oxå, så kanske kan somna till den värdelösa filmen. Haha. Godnatt gott folk.

Kyssar <3

Even the best fall down sometime.

Har precis ätit en riktigt god,men fet, middag med mina päron. Huset bjöd på hamburgare och pommes,mumma. Var tänkt att jag skulle bort till Lovisa igen efteråt, men mamma ville ha mej hemma eftersom jag ska bort hela dan imorn, oh halva söndagen. Och jag förstår dej mamma! Blir förmodligen att se Johan Falk med dom sen oxå. Mamma hade tydligen köpt den. Och hon hade så snällt köpt pennor å sånt med. Så det slipper jag köpa nu,tack!
Jag är på fint humör nu. För vet ni vad, jag har kommit upp till 44besökare! Jag som förut legat på  8st. Och okej, jag vet att storbloggarna har 100 000 besökare och ännu mer. Men det är mkt för mig! Haha. Dock är det obegripligt för jag skriver inget intressant alls. Jag kan faktiskt sakna lite hur jag skrev förr. Då skrev jag som min dagbok där ingen läste. Jag är ju glad att folk läser, verkligen! Men jag tänker mer efter vad jag skriver nu. Kanske ska släppa det lite, och inte tänka så himla mkt. Haha, jag vet, jag tänka ? Det går inte ihop ;)

Kyssar


Utgång mot staden med frugan.

Ja, vi ska snart dra neråt mot stan. Vet som sagt inte om jag ska köpa ngt idag, får väl se. Men är inte på jakt efter ngt iaf. Efter stan vet jag inte vad vi hittar på. Får se vad min flicka känner för. Hehe.
Nu drar vi. Bjuder på  bild på Lovisa :D
Kyssar

Här får ni lära känna mig! Kapitel.1

I min profil står det ju inte så mycket om mig direkt. Bara det ytligaste. Så jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag orkar inte sno en sån där lista där det står "cola eller sprite" för det är bara kul när man har extremt tråkigt. Istället gör jag min egna sammanfattning. Jag börjar med ett kapitel idag, och fler kommer ploppa upp lite då och då. Tänkte att det är jobbigt om jag skriver ALLT i detta inlägget. Så, läs om det intresserar.

Bostad och familj:

Mitt namn är då Cassandra och jag är 16år gammal, angående bloggnamnet tänkte jag inte så mkt över vad jag skulle heta så jag kallas väl Cassie i skrivform,inte annars. Iaf, jag bor i en ganska liten men mysig sommarstad som heter Varberg. Har bott här i lite mer än tre år och det har varit tre år fyllda av en hel del upp-och ned gångar. Men överlag har jag haft väldigt roliga stunder här nere. Innan jag våldgästade Varberg bodde jag i en större stad vid namn Karlstad som ligger i Värmland. Där levde jag hela mitt liv till ca 13års ålder. Det blev ju ett ganska stort skutt från en stor stad till en liten. Men Varberg var inte helt främmande för mig. Min släkt bor nämligen här, och vi har förut besökt dom en vecka varje sommar. Anledningen till att vi flytta hit var att min mamma skaffa en väldigt snäll kille som hon inte ville bo separat liv med. Så vi packa ihop livet där uppe och öppna lådorna här nere. Och det har ju blivit ganska bra det med. Men jag delar inte bara mitt liv med mamma och min låtsaspappa Morgan. Jag har oxå en bror som heter Kristoffer, dock inte så nära kontakt som man velat, men han bor iaf i samma stad. Och jag har även en syster vid namn Veronika som bor kvar uppe i Karlstad. Hon delar sin värld med min svåger får man väl säga, dom är ju inte gifta men ändå, och dom har tillsammans sin underbara son Isak. Därför kan man ibland läsa om mina besök upp till Karlstad(KD) i bloggen, jag försöker hälsa på lite då och då, och samtidigt hälsa på vänner. Om man ska se mitt liv som en helhet lever jag väl lite i båda städerna. Karlstad är min födelseort men Varberg är min hemort. Ja, det var ju mest om var jag bor och min familj.




Först god kina mat, sen massa fjantprat..

Det har min dag bestått av. Nja, kanske lite mer,haha. Vaknade ju så ljuvligt upp hos Lovisa när hon av misstag sparka till mej i huvudet på väg till en ringande telefon. Men hon han trots det inte svara,bra va? Efter en frukost och påklädnad så drog jag hem. Som sagt skulle vi ju till spenshult så jag ilade hem. Men då skulle vi tydligen vänta en timme så jag hann se två avsnitt av LagunaBeach, mitt nya favvo-program. haha. När timmen väl gått åkte vi dit ner. Vi kom väl hem runt, halv sex eller ngt. Så då åt vi en god kina-mat och tjöta. Om jag inte mått så förbaskat illa så hade jag ätit mer. Men den som spar han har , har jag hört. Hann ta en snabbdusch innan mina flickor,Elinda och Lovisa, kom hit å hälsa på. SÅ vi fördrev tiden med fjantprat å allmänt knas haha. Nu har dom dock gått för den ena flickan skulle till skola imorn å den andra skulle äta. Så jag gled ner i denna sköna soffa och lät fingrarna trumma mot tangenterna. Åhh, va poetisk jag är, not ;)

Imorn blir det stan med Lovisa då. Men tror jag ska hålla i pengarna. Vi ska ju till Gekås på lördag så. Men om jag skulle hitta ngt riktigt bra kanske jag ändrar mej,får se.

Kyssar

Hjälpte Lovisa rensa garderob, detta betyder...

... att Cassandra fick mer kläder i sin garderob,haha. Inte för att det syns direkt. Eller alltså, om man sett Lovisas garderob förut så syns det ju ,men inte nu. Hon har fortfarande MYCKET kläder. Men en stor hög rensades ut, och halva av den åkte ner i min väska, tummen upp för det !
Under dagens lopp har jag hunnit med att storstandla med mamma på morgonen. Hoppas verkligen Morgan får ta av gipset imorn så han kan börja åka med henne. För jag orkar inte upp så tidigt! Sen låg jag å slappa i sängen framför tv.n tills , ja ngn gång runt fyra. Vi åt lite mat. Och sen så rensa mamma å jag lådor/påsar. Slår vad om att hon kommer vara en av "extrema samlare" när hon är typ 60år, haha. Och efter det kom Lovisa och våldgästa! Riktigt kul. Oväntat som det kom så drog vi oss till Hajen. Och undrar varför? ;)  nej, om man känner oss så är det självklart, godis! Slapp dock regnskuren,pjuuh. Och sen drog vi typ hit. Och ah,som sagt, rensa garderob. Så duktiga är vi. Nu blire väl typ att sova eller ngt. Känner mig liiite trött faktiskt. Och imorgon väntas Spenshult för besked om Morgans fot, igen. Hörs imorn. Sov så gott alla!
Kyssar

En extra push till Elinda !

Ja, min inte allt för mkt mindre flicka än mej, börjar ju skolan imorn ;) Och jag vill ju försöka banka in i ditt huvud att det kommer gå sjukt bra!  Gymnasiet kommer bli mycket roligare kan jag, försöka, lova! Så var inte orolig för du är en super gullig och snäll tjej som vilken klok person helst inser ;) Så nu önskar vi alla Elinda lycka till imorgon!

Har nu oxå kommit hem. Vi fick inte fixat filmen, aja, vi fixare ngn annan gång. Just nu gör jag inte så mkt. Funderar på om jag ska orka slänga upp bilderna som jag sa idag, eller imorgon, hm. Blir nog imorn. Har ändå inget för mej på dagen ju , haha. Blir nog snart att dra mig mot tv/sängen med. Känner att min kropp är slö som bara den. Och man vill ju inte strida mot naturen. För det är väl naturligt att ständigt va trött, haha? ;)
Nu tappa jag helt bort mig, musiken tränger in sig allt för mkt i min hjärna, haha. Får väl avsluta här då. God natt.

Kyssar<3

Är hos Elinda, tusen år sen?

Ja, gud va länge sen det var. har haft en mysig dag med Elinda,Andrea,Lovisa K och Lizette. Riktigt nice. Vi har försökt fixa våran proffsiga film vi gjorde i 7an, haha ! Dock funkar det inte som vi vill. Får se om det hinner ordna sig. Ska ev. ha tjejkväll på lördag, om vi hittar ngn plats att vara på,haha. Annars har vi inte gjort så mkt idag. åt en god mat som Elinda fixade till oss. Och nu har alla dragit hem, utom jag då. Så för tillfället sitter Elinda och äter å jag lyssnar på musik på hennes grymma spotify ;).  Slänger upp bilder från dagen ikväll, när jag är hemma.
Imorn kommer oxå min andra flicka hem , yeye! Roligt. Så blir hon på kvällen, inga planer på torsdag, på fredag stan med Lovisa,lördag först Gekås med Elinda, och till sist tjejkväll då. Sen söndag och endast en dag kvar till gymnasiet ! Sjuuukt. men iof är jag inte nervös. Kanske hinner komma? ja,vi får väl se. Skriver mer senare.
Kyssar

Toppen av lathet! ;D

Är svintrött och vill egentligen sova. Men orkar inte,haha, toppen av lathet. Men blir väl sängen snart antar jag. Än så länge har jag idag åkt hem .Var en snabb men rolig åkfärd med Ronja,Veronika och Isak. Och särskilt när Ronja satt bakom ratten,haha. Vi var't la i Varberg runt halv tre. Dom åkte direkt iväg till Gekås. Och jag å Isak åt lite mat. Sen slöa vi bara tills dom kom tbx. Och dom kom å åt sen. Sen åkte dom vid sju typ. Så efter det har jag typ suttit här, haha. Jag vet, nörd. Men det är såhär. Så fort jag sätter mej ska mamma spela spel med mej. Så timmarna rullar iväg ;o konstigt va. Just nu lyssnar jag sönder Eminem ft Rihanna-Love the way you lie och mitt huvud skriker sänk! Men nejdu, jag övervinner mej själv, eller är jag bara dum? Ingen aning. Känner oxå av en smärta i axlarna. Datorn sitter ju typ i golvet känns de som, eftersom bordet är så lågt. Dumt. Men jag får väl skylla mej själv där med antar jag som sitter så mkt. Inga planer för veckan. Vill träffa massa människor, men får se när alla vill å kan. Om dom nu vill,ehm. Aja. Ska fördriva tiden här en liten stund till. Trevlig kväll!

Kyssar

Min dagens låt är samma som igår ? Eminem ft Rihanna-Love the way you lie. Så det kmr inte upp en video idag.

Slänger upp lite bilder från veckan då..

Eftersom jag sagt att jag skulle de, hela veckan hehe, så gör jag det nu. Inte säkert att alla kommer i ordning. Och alla orkar jag inte lägga upp. Men blir några st iaf. Skriver mer om dagen i ett inlägg sen.

Veronika efter en dag på jobbet.

Ja. Totte bär iväg Veronika, dom är inte normala ngnstans ;D

Återigen, inte normala,haha.

Isak hade fått post, hmm, vad är det i ?

WOW! En film från farmor, glad blev han ;D

Veronika och jag fika på stan. Det ska då föreställa en paj
med min sugiga kamera

Veronika, på väg hem från stan

Isak under fikatagen

Bjuder på bild på mej ;)

Syster i bilen på hemfärden

Ronja kikar in i bilen

En drogad Isak ? haha

En avslutande bild på min vackra syster i Tottes brillor.


Dom får räcka. Kommer lägga upp mer bilder av själva Karlstad senare, måste fixa dom lite först. Men nu fick jag iaf tummen ur att visa bilder. Det var ju typ 90bilder till, men jag orkar inte för dom är ganska lika, och endel är suddiga osv. Så jag valde ut några bara. Hörs om två sek, men blir för mkt i detta om jag skriver här.

14/8-10, kvälla ..

Tjoa. Blev inge Dag-Otto film, buhu. Istället begav jag och Veronika oss å matta hennes väns katt. Dock var inte katten där just då, men ändå. Sen tog vi en sväng ner mot staden och käka en burgare och drack läsk,mumma. Mitt i allt så lägger Veronika till världens högsta jävla rap! Skojar inte, lät säkert öve hela karlstad,haha, sjukt. Iaf.
Dom blev tacksamma för städandet och jag kan erkänna att det ser renare ut, för tillfället. Blir nog inte mkt mer nu ikväll. Åker hem vid tio ungefär imorn, så är väl hemma runt två kanske. Får se hur fort det går.

Jag funderar på att fördriva tiden med en sån där tråkig lista om sig själv, haha, får se om jag hittar ngn, och om jag orkar. Kanske borde va social ? Nja,får se.

Kyssar




Mitt i städartage...

Tog mig en snabb paus i städningen. Blööh. Ärligt, det är ju inte städningen här som är det jobbiga. Verkligen inte. Det är ju efteråt. Ska dra ngr exempel. Som igår när vi tvätta, det är ju inte jobbigt? Och inte att vika tvättskiten heller. Men sen när man väl ska lägga in det i min kära Systers skåp så är de ju knökfullt, får ju inte in det?! Eller som att diska, det går hyfsat snabbt, men sen när man ska lägga sakerna på plats får man knappt stängt lådorna. Haha,tror min kära syster måste skaffa sig antingen bättre ordning och plats, eller ny lägenhet. Jag röstar för det andra förslaget! :)

Aja. Orsaken till att JAG städar är att jag ville va gullig mot Veronika å Totte. Veronika och Isak är på Mariebergs-skogen och koller på Stål Henrik och Supersnälla silver Sara med Isak,ahaha. Kände ingen lust att följa med så jag stanna hemma. Och Totte jobbar. Så jag börja som sagt städa. Har haft en härlig fight med hennes damsugare, den ville ju helt klart inte vad jag ville! Kanske inte var hungrig idag? Vet inte. Ska väl försöka fixa lite till, men värmen är ju inte ett plus. Fyy vilken äcklig värme. Och lix, imorse vare ju typ gråmulet? Skiftande väder eller vad. Yaya. Ikväll blire nog bara slapp framför ngn film med Dag-Otto, min favvo! Sen får vi se om det sker ngt mer. Men nu ska jag fortsätta innan jag sätter mig alldeles för bekvämt i hennes fåtölj.

Kyss

Imorn äre hemfärd..

Nu har jag en dag kvar att avnjuta i Karlstad, för imorn åker jag,Veronika,Isak och Ronja ner till Varberg. Jag och Isak kommer släppas av hemma hos oss, medans Veronika och Ronja ska till Gekås. På ett sätt är de ju kul att komma hem, träffa alla människor <3 Men jag älskar ju att vara här!

Gårdagen följdes av kortspelande,tv-spelande och tjöt. Mysigt. Och idag har vi inte hunnit med så mycket, klockan är ju trots allt bara halv elva,typ. Veronika är och matar katten idag med. tanken var att jag och Isak skulle med, men han är ju vresigplutt nr1. Efter ett tag tröttnar man faktiskt,haha. Så vi sitter här hemma Isak och jag. Han framför tv:n och jag framför datan. Visst umgås vi bra ? Haha. Får se vad vi ska göra sen. Har som jag sa igår inga större planer. Blir väl att umgås och göra ngt kul. Ska försöka uppdatera en gång till idag,lovar. Men nu ska jag kika runt på alla tusen bloggar jag brukar kolla ;)

Kyssar<3

Slänger faktiskt upp en video till, men dom är så sjukt duktiga,älskar denna covern!
Lars Winnerbäck-Om du lämnade  mig nu ,cover!

Massa bra låtar :)

Mjoh, satt och klicka runt på internet och lyssna på massor låtar. Musik måste man bara älska. Inte sant? Dock skiftar jag ofta musiksmak. Eller, jag tycker ju att allt jag lyssnar på är bra, alltid, men jag har inte en särskild stil jag lyssnar på. Allt går lix ner, förutom typ dansband. Det är nog de enda ;D haha. Aja. Idag blev det en del Eminem-låtar,har inte lyssnat på länge, men oxå annat bra. Slänger upp några som JAG gillar, ni behöver inte göra det ;)

Den här låten har nog blivit min favvo, iaf idag ;D haha. As grym!
Eminem ft Rihanna-Love the way you lie.

Eminem-beautiful

Rihanna-cry  ( lyckades inte hitta den riktiga musikvideon)

Ken Ring ft Magnus Weideskog-Olika världar


Det får räcka för nu. Lyssna och njut ;)

Vilket tråkigt regnväder !

Ja, extra morr på det! Vädret suger ju. Ena stunden regnar det, sen helt plötsligt så blire sol å varmt. Man vet ju inte vad man ska sätta på sig för kläder, en helt klar Diss på det! Men en Hiss på att jag träffade Emelie idag.Var riktigt kul. Vi strosa mest runt på stan precis som jag gjorde med Emma. Och vi tog en fika oxå. Men det var väldigt roligt ändå. hade ju mkt nytt att prata om. Var på stan från ett till typ fem.  Så har inte varit hemma så länge då. Men jag har hunnit med en snabb prat i tele med Alexandra. Var väldans länge sen det. Haha. Känns så tråkigt att jag ska hem om två dagar. Det har gått på hiskillit (stavning?) fort tkr jag. Får se vad som hinner ske ikväll och imorgon,inga direkta planer. Hoppas dock på fint väder! Men men.

Angående dehär fu*king bilderna jag nämner i varje inlägg, jag jobbar på det. I värsta fall får jag la ladda upp när jag kommer hem. Men känns så tråkigt att behöva ta allt då. Vore ju roligare om man kunde lagt upp ngr dag för dag lix.Aja. Vi får se hure blir.

Slänger upp en dagens låt här för annars kommer det förmodligen inte bli av idag heller,haha.

P.O.D-Youth Of a Nation

Haft en dag på stan med systern...

Idag har jag som sagt varit nere på stan med Veronika. Kikade runt lite utan att egentligen leta efter ngt,haha. Kvinnan ska ju promt ha en skjorta men hittade dock ingen. Störigt! Jag hitta inte direkt heller ngt av värde. En sjuuukt fin klänning på H&M som jag velat ha fanns på rean, men den fanns inte i min storlek,fan! 34/S finns ju aldrig :O blääh på det. Aja. Efter en stunds gående fikade vi på Melkers. Mumsigt med paj å dricka. Däremot så fick jag fel paj? Beställde en blåbär men fick hallon, jag tkt väl att den va lite sur och röd,haha! Men det var gott ändå. Hann inte gå så mkt mer pga att vi skulle hämta Isak på dagis. För hans del var det ingen brådis, han ville inte hem. Men vi kom hem tillslut ändå. Så sen dess har vi inte  hunnit med så mkt mer än tjöt och städande. Veronika är för tillfället och tränar med Ronja. Men jag kände mej inge sugen på att hänga med. Så sitter här hemma med killarna. Båda framför en varsin tv,socialt! :)

Ikväll blir det laga en ny mat. Namnet sviker just nu. Sen bara ta det lugnt. Och imorn blirre att träffa Emelie! Länge sen det. Hoppas på bra väder bara :). Angående upplägget av bilder funka det inte igår. Kameran fick inte kontakt med datan. Men Veronika skulle hjälpa mej sen. Och då kommer det f*n upp bilder ;).
Ha en bra dag.

Kyssar<3

Barnvakt..

Sitter nu och sneglar på när Isak spelar tv-spel. Varannan minut låter det såhär " Åh nej,jag kommer förlora,jag ligger femma" å i nästa låter det " Ja!! Jag kommer vinna, här får ni". Haha,inget svängande där inte. Iaf. Är då alltså barnvakt till Isak. Veronika och Totte skulle spela golf med ngr vänner, lycka till med det säger jag. Så då skulle jag vara barnvakt medans dom är borta. Och jag kan inte påstå att det är jobbigt, ungen aktiverar sig rätt gött själv faktiskt. Får väl se vad vi hittar på när han spelat klart. Beräknar att systern är tbx om cirka 3timmar. Så han kan inte sitta framför spelet hela tiden antar jag. Men det får funka en stund till.

Har blivit dåligt med upplägg av bilder känner jag. Så ska se om det funkar att lägga upp ngr. Men det får komma upp i ett nytt inlägg strax. Annars skrivs det senare.

Kyssar<3


Tbx i Karlstad igen...

Hejsan. Nu är jag inte hemma länge,hehe. Min underbart,spontana,familj bestämde sig igår för att jag skulle med Veronika hem. Så det gjorde jag. Packa väskan på mindre än en timme och sen satte vi oss på tåget. Fy vad varmt det var. Och resan var dryg oxå. Men när vi väl kom fram var't det ju gött. Vi åt en mat och sen runt halv tio gick jag och Isak å lyssna på band. Han slocknade ju före mej, men jag somna trots allt vid halv elva. Tidigaste under hela sommarlovet.

Idag drog jag med kvar i sängen tills halv elva ngn gång. Skönt att få sova ut,hehe. Sen fixa jag mej så jag var klar tills Veronika kom hem på lunch. Åt med henne och efter det drog jag mej ner till stan och träffade Emma och hennes kompis. Så sjukt länge sen sist kan jag lova. Vi strosa runt en stund och gick sen till Donken och drack milkshake. Sen gick vi en stund till på stan och gjorde mest ingenting. Och det sluta med att vi satt och åt på Burger King. Så efter en mättad mat sa vi hejdå vid biblioteket så gick jag hem.

Har nu hunnit tjöta med knäppisarna och ska snart äta en mat. Kan hända att det blir dålig uppdatering under dagarna. Deras data suger anus typ. men men. Ska försöka. Nu ska vi göra en mat.

Kyssar

Underbar dröm!

Nyss spelat lite kort med familjen. Dock tröttna vi nu så det blir snart sängen,hehe. Har hunnit med att äta en mat sedan jag skrev senaste inlägget. Sen så gick jag å syster ut och träffade bror. Som grädde på moset började det spöregna och jag å Veronika skulle ner till macken med, för att hon va godissugen. Mums, var't ju genomblöt. Aja.Det var la värt det. Och sen när vi kom hem så spela vi som sagt kort. Har inga mer planer för ikväll alltså. :)

Måste ju bara tillägga att jag hade en underbar dröm inatt! Träffade Taylor Lautner och Robert Pattison. Dock vet jag ju att det inte kommer inträffa,men det var underbart i mitt huvud. Lyckades till och med få Taylors nr ;d Haha. Men sen vaknar man ju som vanligt upp och inser att det inte är sant, synd.



Blir inga bilder idag, lägger upp det imorn istället. Hoppas alla får en god nattssömn.
Kyssar<3


Don't worry..

...be happy! :D


Fotbollsmatch with the Johansson...

Hej! :) Nu har vi precis kommit hem efter en lång dag med lite på schemat. Först och främst vaknade vi, konstigt?Haha. Sen åt vi en riktig storfrukost, okej, vi brukar ha stor frukost, men nu mer än vanligt. Gott vare oxå!

Kanske nt är så mkt för vissa? Och på hörnet en Isak.


Efter att vi ätit så åkte vi mot Tvååker för att hälsa på Bertil (min morbror). Så jag och Morgan stannade där och såg på tv medans Veronika,Mamma och Isak åkte till Mormor och Morfar. Dom stannade väl där någon timma typ. Sen när dom kom tbx blev det familjematch kan jag lova! Jag,Isak,Mamma och Veronika spela nog fan fotboll i en timme. Där vi oxå tryckte in en 5min paus. Om man ska räkna det slutliga resultatet vann jag och Isak,duktigt. Och helt ärligt kan jag säga att det inte var min förtjänst,jag suger xD.
Efter matchen började vi dra oss hemåt. Så på vägen hoppa vi in i affären oh köpte glass. Tog oxå en sväng förbi loppisen där jag träffade Annika och Janne, hehe. Och nu,slutstation, hemma. Inga mer planer för ikväll. Kanske skulle få besök av broder men får väl se vad det blir. Först och främst på schemat är iaf mat.

Ska slänga upp bilder senare också, och kanske en film ifrån spelandet, men får se. Iaf, bilderna får bli ikväll.
Nu ska jag vara duktig och hjälpa till.
Kyssar<3


Två låtar idag..

Linkin Park-In pieces


Sum41-Pieces

Johansson's-dag..

Precis som rubriken lyder så har det varit en heldag med Johansson's. Fast inte bara vår familj faktiskt. Fick besök av Anna-Karin,Håkan,Emilia och Victor. Så vi fikade lite och tjötade. Victor är runt 2år tror jag, och guuud så söt! Vill med ha, haha, fast får nog vänta ett antal år kan jag lova. Innan dom kom hit var't vi nere på Fynda. Idag fick jag faktiskt köpt ngt. Block och pärm med söta Tatty Teddy-björnar , inför skolstarten, ursöta ;D. Annars hitta jag inget. Men kan ju spara på dom få pengarna jag har,haha. Förövrigt har vi inte gjort så mkt idag. Bara umgåtts och så,mys!

Angående det där med att ta fetlagt med bilder, så trodde jag det kört sig. Kameran har varit död i ett par dagar nu. Så jag var rädd att den var trasig. Men det var en klisterlapp som glidit över ngn mojj på kameran, så den fick ingen kontakt med batteriet. Nu är det fixat, men dock blev det inga bilder idag från Anna-Karins besök m.fam. Däremot tog Veronika ngr så slänger upp senare ngn gång. Ikväll blir det nog inge mer än att bara sitta å tjöta. Dom åker ju redan på måndag :(

Ska försöka lägga upp imorn, promise!
Kyssar <3


Snart anländer mina fnöötar! :D

Ja, eller okej, det är typ 4timmar kvar, men ändå! Och det ska bli superkul. Har hunnit städa rummet nu oxå, så det är fräsht. Och okej, jag skulle ju gå upp i tid, men jag kunde inte hjälpa det! För en gångs skull väcker dom INTE mej istället. Men i helgen kommer jag garanterat komma upp i tid, eftersom Isak är morronpigg as hell, haha. Aja. As I said, har jag hunnit städa. Så bytte sängkläder,gardiner och damsög. Mycket bättre nu kan jag lova. Dock ser det ut som jag är emo eller något för det blev väldigt svart. Men det kan inte hjälpas,not my fault.
Har även hunnit baka lite så jag kan avnjuta innan dom kommer. Förövrigt har jag inget att göra dom kommande timmarna,suck.

Ska försöka ta mkt bilder nu när dom är nere! Får väl se hur bra det går. Men jag skriver förmodligen mer senare.

Kyssar

Melissa Horn-Falla fritt


Händer inget i värmen, blää....

Nyss kommit hem från att ha handlat med mamma. Yey. Så äckligt varmt så det är inte sant. Men ska inte klaga, kunde ju trots ha regnat,inte sant? Känner verkligen att jag slösat bort mkt av den senaste veckan på att sova. Sov till tolv idag med. Så jag får väl gå upp lite tidigare imorn, måste ändå hinna städa. För Veronika och Isak kommer ner över helgen. Ska bli skönt att få umgås med familjen. Även om inte hela är samlad,tyvärr. Vet inte vad vi ska göra dock, får väl se vad vädret tillåter. Men men, kanske först och främst ska vänta tills dom kommit,haha.Aja.

Var ju som sagt med Lovisa och Hampus igår. Gjorde inte så mkt, vad jag minns ? Var ute en sväng med Rambo, men annars bara tjöta. Ja. Dom åker iaf ner till Skåneland idag, hoppas ni fåre skoj där mina mupps! kmr sakna er. Om jag har en peng över kanske jag åker ner till dom, men får väl se om jag kan spara.

Vet inte vad mer som händer idag. Blir nog en rätt lugn hemmadag.
Också idag kmr det upp lite bilder, fast från gårdagen, på mupparna. Haha. Bara för jag har tråkigt.
Ha en fortsatt bra dag.

Kyssar<3





Föörlåt om ngr är suddiga,men kameran är som sagt
inte den bästa.


4/8-10

Tjoa. Jag bara hatar när man kommer åt knappen så man går en sida bakåt.
Så nu försvann det jag hade skrivit,suck. Aja. Jag orkar inte skriva om allt igen,haha.
Vaknade runt tio idag för att mamma som vanligt väckte mej, kan jag aldrig få sova?!
Fattar inte varför jag får sommarlov om jag ändå måste upp runt nio-tio varenda jävla dag.
Men jag ska väl inte klaga, jag får väl tänka såhär, om jag går upp tidigt så hinner jag med mer.
Så, nej, idag har jag inte hunnit med mer. Såg på film,ovanligt ? Nej..

Igår var jag med Lovisa och Hampus iaf. Iof drog jag dit runt sju men jag kom dit iaf.
Dom åt lite å jag tjöta med dom. Sen tvingade Lovisa mej att köra moppe! Läskigt.
Jag föredrar nog mer att sitta bakom än att köra faktiskt. Anyway. Sen drog vi in igen.
Jag gick hem runt tolv eller ngt, och slockande inte långt efter det.

Får se vad som sker senare idag, hittar väl alltid ngt att göra.
Jag slänger upp lite bilder nu iaf. Från i förrgårr på mupparna...

Kyssar






Det får räcka för idag ;D




Dumma cassandra..

Ja, dumma mig. Har för nte så länge sen skickat iväg Lovisa och Hampus att köpa chips.
Men jag försökte iaf va nyttig! Vi har än så länge hunnit äta. Och tjöööta. Så får se vad vi ska
göra sen. Det blir ju som sagt godis, men vad mer vet jag inte.
Aja. Slänger upp en dagens låt i detta inlägg,ifall att det inte skrivs ngt mer idag ;)
Kyssar
Jason Castro-Let's just fall in love again.. bra !! <3

Rensat ? naee..

Halloj.
Landa nyss i soffan,pjuuh, skönt. Haha.
Var som sagt nere i Halmstad idag. Åkte runt halv tio. Och mamma som var rädd att vi
skulle komma försent gasa på. Så vi blev istället en halvtimma tidiga,nödvändigt!
Aja. Efter hans besök där så åkte vi till Falkenberg och åt. Lika gott idag som förra
gången. Dock var det äckligt varmt.
Vi tog oxå en snabb sväng in på Factory blablabla "Fynda" .. men mamma avrådde mig att
köpa ngt för att vi kunde åka ner när Veronika å Isak kommer ner istället. Som föresten kommer
nästa helg ;). Aja. Sen efter det åkte vi mot Tvååker för att hälsa på min morbror.
Så dom satt å tjöta ute i värmen. Medans jag satt inne där de var svalt. Dock var det
inte så mkt man kunde göra, så det gick väl jämnt ut där.

När vi kom hem hjälpte jag mamma att rensa ut hennes garderob.
Och med rensa menar jag att vi fick slängt 5plagg? Jomen nödvändigt! Och det har
hon tjatat om länge, suck. Men nu äre ju iaf gjort.
Ikväll blire iaf att vara med Hampus och Lovisa. Jag bara vet att dom inte klarar sej utan mej ;*
Får se om jag skriver ngt mer idag. Har blivit lite dålig på flera,korta,inlägg om dan, my bad!
Men men. Detta får duga.

Kyss

Lady Antebellum-Need You Now




En dag i bilen..

Hejsan.
Precis som rubriken lyder så har jag mer eller mindre spenderat dagen med
mina päron i bilen. Tror vi åkte i 5timmar eller ngt, uuewh. Det är väl kul
första timmen, men sen tappar jag snabbt lusten till det. Men man kan ju
knappast hoppa ut,haha. Aja. Vi gick in en sväng på ngt litet köpcenter, fråga
mig inte va det hette. Fick iaf köpt lite godis,vilket jag ska sluta med!
Ska bara äta det på fredagar oh lördagar. Men får väl se hur bra jag lyckas
med det,haha!
Nu äre väl inte sådär jättemkt kvar att kvällen, eller jo! Klockan är bara åtta ju.
Men hinner inte göra så mkt mer däremot. Så blir att sega här en stund till,
och sen tv. Imorgon ska jag till Halmstad med famiiljen.
Har inte så mkt mer att berätta, en tråkig dag.

Kyssar

RSS 2.0