En skön onsdag för välgörenhet :)

And the day passed by. Haha. Kom hem för någon timma sen från Alexandra<3 Min älskade flikka. Vi har roat oss med att äta och se på "Linas Kvällsdagbok". Och fövrigt sög den lika hårt som alla andra gånger jag sett den ;) Sen så pluggade jag medans hon städade. Hon som så duktigt rensade sina lådor och sådant gav mej lite smink ( det är behövligt!) och jag fick hennes Gustav-tröja. Kan inte förklara med ord hr mkt jag älskar den tröjan. Okej, det är en tröja, men ändå. Sen när min hjärna skrumplat ihop så satte jag mej vid datorn, och vi avsluta våran dejt med chokladpudding och mysprat. Dom dagarna är guld värda när man får umgås med sina närmsta vänner. Och jag saknar på min Alexandra allt för ofta! Så en dejt i veckan passar mig/oss fint.

Har än så länge hunnit med lite pluggande på engelska här hemma oxå. Men som sagt, min hjärna behöver vila. Så jag låter den drunka i musiken som klingar fint i örona. Det ska den fortsätta få göra.

Kyssar


Outfit och facelook idag.

Brukar typ aldrig lägga upp det, men tänkte visa tröjan vi investera häromdan, alltså när den är på,haha.





Jag ser väldigt glansig ut i ansiktet, men min webcam suger och jag får solen rätt i facet.

Skolfoto idag.

Har precis kommit hem från skolan. Hände inget av värde där så behöver inte dra upp de. Däremot tog vi skolfotona idag. Blev inte alls nöjd med klassfotot, usch, såg ju allmänt konstig ut. Däremot blev väl enskilda fotot helt okej. Så får se om jag ska beställa hem det, tror faktiskt jag gör det. Har ju gjort det varje år innan så varför sluta nu?

Börjar bli trött på att jag alltid är iskall om händer/kroppen. Mamma drar ju sina skämt " du får sluta röka" , och för att försäkra er om att jag inte behöver det kan jag ju säga att jag aldrig börjat. Rökt har jag givetvis gjort, men jag har inget beroende. Iallafall, så beror det nog mestadels på att jag har dålig blodcirkulation. Anyway, dit jag vill komma är att, jag vill åka utomlands! Till något varmt,mysigt, land där man kan gå runt och frossa i värme. Vore sååå skönt. Ska nog drömma mig runt lite på google nu och låta ögonen värmas av alla mysiga ställen man kan åka till.

Kyssar


Nästa måste!

Det blev visst ett väldigt tätt inlägg nu, felåt. Men jag kommer inte skriva mer ikväll så det är därför. Ska nu göra mitt nästa måste :slänga mej in i duschen. Min kropp säger att den hellre vill sätta sig i soffan och slappa, men hjärnan säger att jag inte vill osa illaluktad, haha! så nu tar jag mej i kragen och går in. Sen tror jag faktiskt att jag ska se på Idol, för det är väl idag? Jag har ingen koll. Hoppas på det, annars blir det ngn annan skit. Ha en bra kväll alla människor !

Medhjälp till mord?

Som jag sa igår så var vi idag vid havet. Fick plaska runt lite i vattnet för producent och konsument-letande. Och sedan blev det lite matlagning. Och till sist fick vi först en trädrepetion, och sen bygga sandslott på stranden.

Men nu letar vi oss tillbaka till vattnet då. Min grupp fångade upp massa olika saker. Men två saker som uppmärksamades var en brännmanet och en krabba. Vi hade två lådor vi la allt vi hittat i. Så vi stoppa ju bara ner fynden där dom fick plats. Sedan när vi skulle redovisa våra arter visade det sej att krabban som vi trott gömt sej under brännmaneten blev plågad till döds. Jag och en till i gruppen tyckte ju självklart att vi skulle ta bort maneten och rädda krabban. Men våran naturkunskapslärare tyckte att det var mäkta intressant så det skulle vi absolut inte, usch? Jag vet att sånt händer i havet hela tiden. Men bara för att det brukar hända, måste man väl inte låta det hända? Nej, det var minsann inget jag gillade. Särskilt inte när krabban två timmar senare var bort, förmodligen uppäten då? Hm! Ingen big deal egentligen. Men något jag reagerade på. Jag kände mig som en person som nyss stått och bevittnat mord. Okej, nu ska jag släppa det, (men ändå).

Hade förövrigt jättekul idag. Och snart måste jag väl göra klart den där jädra naturkunskaps-läxan, blääh!

Kyssar

Snart dags för sängen?

Vet att klockan bara är typ halv åtta. Men är svintrött och känner att jag ändå kommer somna i soffan annars. Så jag tror jag drar mej och ser en film eller något. Blir en utedag imorgon i skolan. Ska till havet och, ja? Vet faktiskt inte. Har med naturkunskapen och karaktärsämnet att göra iaf. Så börjar tio och slutar halv fyra. Nej usch, jag har ingen skrivlust. Vi hörs imorgon.

Kyssar

Girls night.

Riktigt kul! Nu är visserligen kvällen slut sen länge, men roligt hade vi. Under kvällens gång gjorde vi detta: Först lagade en god middag-kyckling och pommes, det tog ju sin lilla tid, men tid hade vi. Sen efter maten körde vi charader. Och eftersom vi inte hade några sådana kort snodde vi från TP, haha, det var rogivande kan jag lova. Så det underhöll vi oss med i ungefär 2-3 timmar. Och det sluta med att vi tjöta en massa och halvsov i soffan, haha ! Från början var vi ju Lovisa,Lovisa, Elinda,Andrea och Lizette. Men det var bara dom 3förstnämnda som sov över här. Så vi flummade vidare när dom andra dragit. Och idag har vi inte hunnit med så mycket mer än att äta och se på en film. Nu är ju klockan bara ett, tiiidigt! Känns som jag varit vaken i evigheter. Anyway, vanligtvis brukar jag ju ta massor med kort, men igår blev det nästan inga. Så får skita i att lägga upp. Nu ska jag dryga vidare. Hörs senare.

Kyssar


Malmö-mini shopping

Blev bara en tröja från NewYorker, och två st böcker. Men det är ju mer än inget alls, inte sant? Bilderna är usla, men det får man leva med.

Tröjan är svart, vet att den ser brun ut på bilden men, kameran suger.




Ja det var det. ;)

Vi drar till Malmö!! (på skånska)

Idag gör vi detta lite annorlunda. Ni får min dag i bilder ;)



Dagen börjar med mamma och Morgan i en bil ner mot Malmö!


Under resans gång stannar vi till för att köpa dricka.
Så mamma var rolig och köpte med pysselbok till mej, nej, dom är inte normala.


Väl nere i Malmö går vi runt lite i en park :)






Efter en stund i parken, och en liten resa till en skivbutik/mm, begav vi oss mot Kina-restaurang för mat.Tro mej, det var mycket!




Efter maten så åkte vi hemåt. På vägen stanna vi till vid ett köpcenter.


Och efter det åkte vi hemåt. Nu har jag inte hunnit med så mkt mer. Kommer upp bild strax på de jag köpt, även om det var lite saker.

Kyssar

Egopicarn number two..

Har slutat skolan nu. Okej, för typ en och en halv timma sen. Fick sluta tidigare för att jag var klar,gött. En helt okej dag på BF, som vanligt. Och nu väntas en underbar dag med Alexandra "egopicarn" Toresson. Bara för att hon ar en systemkamera Nikon D5000, om jag ändå fick betalt för alla gånger jag skriver det , haha ;) Vi ska nog avjnuta en fight-fri dag ! Med massa prat och senare blire Tonår. Där ska vi ägna oss åt bullbakande. Mums! Det passar fint, särskilt eftersom jag bara fått i mig en fralla å en cola idag. Men det är så det går när man har äcklig soppa i skolan,tvii. Har inget roligt att förmedla. Jag älskar min tös och nu ska vi leka vidare. Tolka det som ni vill ;)

Kyssar

Shoppat lite.

Tjo. Har nu avslutat min pluggning för någon timma. Har ett härligt läxprov i karaktärsämnet och glosor i engelska som väntar på mej på skrivbordet. Men nu får dom vänta lite, för min hjärna skriker "hjälp". Och den här jädra datorn kunde ju inte stå emot, illa ? ;) Aja. Har varit en väldigt fort dag, eller, den har gått fort rättare sagt. Hade ju först skolan mellan 09.45-13.45 och lektionerna var hyfsat roliga. Sen efter det drog jag och Lovisa till staden. Hade tänkt visa de jag köpt, men har en allt för dålig kamera för det,attans. Men kan ju säga det lite snabbt:
1 BH , 2 par örhängen- ena paret (snygga) gitarrer, andra paret döskallar/hjärtan/text, ringar och jag fick även med mej två chipspåsar hem (oväntat). Gick runt på stan i flera timmar. Så var hemma efter sex någon gång. Och ja, nu sitter jag här.

Får lite ångest över att jag köpt saker idag. Visserligen är det sånt man har pengar till. Men jag tycker jag slösar det på fel saker, hmm. Mhh. Ska dra med mej modern ner till staden någon dag så jag får kollat på jacka med. Det behöver jag iallafall. Så det är ett nödvändigt ont! Men innan dess ska jag hålla i "plånkan". Ha en skön kväll.

Kyssar

Svar till Elinda :D

Eftersom jag inte kan svara till din blogg, för du har ingen ? Haha. Säger jag det här istället. Vi älskar dej sjuukt mycket också, och jag vet att vi inte träffas så ofta. Men vi träffas ju iaf, det är ju det som räkna, inte sant? ;) Så inga spillda tårar, vi har massor av tid att leka! :)<33

En bildbomb!

Massa gamla bilder från början av åttan, på mig och Alexandra , får det bli nu!
Och musiken för att det är såååå 2008. ;)
(Alexandra,där nere står en kort text med, läs! )










En klar favorit ^ (ovanför)






Ja. Det var ju några av alla bilder vi tog då. Och den sista bilden var ett väldigt vanligt sätt för mig då att redigera bilderna. Hmm, snyggt?! Nej inte så. Så med dessa bilder vill jag väl bara säga att jag älskar min vän Alexandra och vi har haft galet många roliga stunder ihop. Men just den perioden minns jag såå tydligt! Hand i hand<3
                     

Just another practical Johansson's joke..

Har nu precis kommit hem. Och det första jag möter när jag kommit upp för trappan är en hund i form av en lykta. Jag visste väl att det fanns en baktanke ! Ett vanligt skämt för min oseriösa familj, aja. När jag flyttar hemifrån ska jag banni mej skaffa mej en liten vovve. För det finns ju så sjukt söta. Dock vet jag inte vad jag skulle vilja ha. Kanske en schäfer? Labrador? Golden Retriever ? Jag vet inte .Dessa hundarna var ju sjukt söta:

1.Golden Retriever valp


2.Karelsk björnhund


3.Labrador valp


4.Schäfer


5.Tibetansk spaniel


Det finns tusen fler hundar, men dessa tycker jag är finast och bäst om. Personligen tycker jag att 1:an och 5:an  är finast och Tibetansk spaniel's är så små å gulliga, dom jag träffat iaf,haha. Men får väl vänta och se. Är ju ett tag kvar tills jag flyttar hemifrån så.

En dag med Lizette och Frugan.. Hund?

Tjoa. Dagen har gått i flygande fart. Klara mig igenom skolan med ett brandlarm och skattjakt. Haha. Sen så drog jag,Lovisa och Lizette till stan efter skolan. Hittade inget roligt men kom ju ifall inte hem tomhänt. Fick köpt mat på Donken och sedan blev det en moppekörning på industriområdet. Jag skulle kunna köra i evigheter, så länge jag inte behöver stanna, det är där jag har problem,haha. Nu sitter vi hemma hos Lovisa och tjötar.
På tal om annat. Fick ett spännande sms från mamma om att dom hade skaffat hund. Kan detta påstående stämma ? Ingen aning. Får se när jag kommer hem, men tror inte riktigt på det.
Nu ska jag babbla vidare med min saker. Ha de bäst.
Kyssar

Tatty Teddy-Me to you

Om det är någonting jag VERKLIGEN älskar så är det sådana här nallar. Tatty Teddy, dom är så sjukt söta och jag önskar jag kunde köpa alla tusen,små som stora, söta nallar som finns. Men dom kostar ju en förmögenhet. Okej, jag är väl inte rik bara, men en lite nyckelring kostar ju bara den 100kr. Så dom stora är ju knappt att tänka på, jag måste ju tyvärr lägga pengarna på viktigare saker. Men när jag väl får råd! så ska jag minsann köpa massor. För dom är ju så sjukt söta,inte sant?! Och något jag inte visste att det fanns massa produkter som t.ex. haklappar,ramar,bestick osv. Kan ju visa några av alla dom söta sakerna här.<3


Och här kommer Tatty Teddy's vänner, som inte än kommit ut i alla affären,super söta.

Och till sist lite andra saker man kan köpa med deras tryck på, haha, om nu någon vill se.



Det var några av alla söta saker jag hitta. Och detta är något som är typiskt mej för jag älskar verkligen dessa söta nallarna.




Bowlingen i torsdags...

Tjo. Ännu en dag har gått på helgen och söndagen börjar också den gå mot sitt slut. Jag har precis som igår bara drygat i sängen, framför tv/film. Och tro mig, det ska bli skönt med skola imorgon. Att få gå upp tidigt och faktiskt ha något att göra under dagen. Eller ja, åtminstone till klockan fyra ;) Dock blir det en ganska kort vecka. Eller, vi är lediga på fredagen, men det blir ju ändå en kort vecka,hehe. Har inga som helst planer, förmodligen plugg och sen på torsdag blir det ju tonår iaf. Precis som förra torsdagen, då vi bowlade. Och tro mig, jag var ju totalt jävla usel på det. Dom gånger jag faktiskt fick ner 1-3 käglor(stavning?) så applåderade mina kompisar. Sen slog dom ner alla sina och jag kände mig inte riktigt lika duktig,haha. Men men. Det var roligt iaf.

Hade tänkt slänga upp bilder från bowlingen med, men såg nu att det i princip inte fanns någon som inte var suddig. Skitsamma då. Nu blire bara att glo runt på alla bloggar jag måste läsa varje dag. Hörs senare eller imorgon.

Kyssar


Tired And Hurt

Let's pretend everythings fine
Put on our fake smiles and keep wasting our time
Let's pretend we're fine
Go out in style and come home in denial

If you really gotta know I'm not doin so good
Hurt me way more than I thought it could

Lie . . . to ourselves
(if they don't look closer then they all believe it)
Lie . . . to everyone else



Från en dag med Alexandra..

Vi börjar väl med en egopic,haha.






Jag har massa fler bilder men för de första såg jag cp ut på dom, eller mer cp, och för det andra är det bara massa egobilder,haha, så vi hoppar dom nu. Och anledningen till att jag inte la upp några på Alexandra är att jag nästan inte hade några, och hon hade dessutom halshuggit mej om jag gjort det, så. Dessa tog då Alexandra med sin systemkamera,Nikon blablabla...nu fick jag det sagt med ;)

Molnigt och dystert..

Precis så vädret ute är ja. Man blir inte på något vidare bra humör tycker jag. Har bara drygat genom hela dagen med tv och film. Såg på en film jag köpte på stan igår. The Mist hette den. Var väl hyfsat bra, men övernaturliga saker är inte riktigt min sak, även om det funkar.



Tror dagen kommer gå i samma led hela dagen, men klockan är trots allt halv sju, så det har ju gått fort ändå. Ska fortsätta avnjuta min musik nu.

Remember me.

Fick sett denna otroligt bra filmen idag! Jag tyckte verkligen om den. Delvis för att den supersnygga Robert Pattinson var med, men också för att det speglar hur ett helt vanligt liv kan se ut. Ett stort +!

Se den!

Brandman?

Har varit en mycket erfarenrik dag, om det nu ens är ett ord.  Had kort dag i skolan idag, var på brandstationen. Fick lite teoretiska erfarenheter, samt lära oss att använda en brandsläckare och kväva en eld på docka. Kom nu ihåg detta, man ska SMEKA bort elden genom att dra händer över filten. Mycket fint var det. Särskilt när vissa, inga namn, slår dockan rätt i skrevet för att släcka elden. Tack gode gud att den inte levde ;d haha. Men ja, är det ett yrke att satsa på ? Vem ser inte fram emot fysiska träningar, brandsläckningar och heta brandmän ? ;)

Detta var väl inte bästa exemplet, men tackar
man nej ? ;)


Kyssar


Fixar blogg osv. med Alexandra..

Nu sitter vi vid en varsin data och nördar. Haha, nejdå. Jag tänkte börja lite smått på att fixa designen, menyn är ju som sagt längst ner?! Hon fixar min header, tack för det. Har idag tagit lite bilder och kollat igenom gamla! Riktigt kul att se. Får se om jag lägger ut det senare, om ett par dagar. Ska försöka få med dom hem först och främst. Nu ikväll blire väl att sitta med henne och fixa å sen äta en mat. Sen när jag kommer hem måste jag fortsätta plugga. Även om det känns som att jag kan allt redan,hehe. Men man kan väl aldrig träna för mycket lixom. Aja, det är långt senare ändå ;) Klockan är ju bara, halv sju? ehe. Nu ska vi lyssna vidare på musiken, får se om jag kanske kan skriva lite senare,om jag orkar ;) See yaa!

Kyssar

Kvällsmys på Donken med Elinda <3

Har nu äntligen kommit igenom denna långa dag! Fyf*n vad jag inte gillar tisdagar i skolan. Visserligen slutar jag halv tre, vilket är skönt. Men seriöst! Både idrott och naturvetenskap på samma dag, mina hatämnen,ueewh. Hade laboration på Natur... och det gick ju inge vidare. Jag känner att jag inte alls kan sånt där,nej blää. Sen idrott efter lunchen, visserligen var det mest samarbetsövningar idag, men ändå. Men ska rycka mig i kragen och vara med varje gång, till den mån jag kan då. Efter skolan fick jag och Lovisa en härlig promenix hem. Nackdelen med härlig skjuts på morgonen är ju att man får gå hem efter skolan. Och det är en bra bit att gå, om man är lat som jag ;D Men på något sätt kom vi äntligen hem. Jag slängde i mej lite mat när jag kom hem, sen slockna jag i sängen. Vaknade nu under kvällen någon gång, så ringde Elinda så  hon kom å hälsa på, mysigt! Vi åt lite glass på donken och sen tjöta massa mkt. Jag har också pluggat idag! Tror jag kan det hyfsat bra,haha. Ska snart lägga mig.

Bjuder på äc*elbild på mig idag.


Imorn blire Alexandra. Ska försöka fixa bloggen då. Nu ska jag lyssna vidare på musik. Hare bäst!

Kyssar

Hur kunde jag glömma!

Just nu sitter jag och äter fruktcoctail (stavningen suger? ). Anyway, gottans! Kom på att jag glömde skriva en viktig sak jag köpte, eller mamma köpte till mej. New Moon ! God, filmen jag velat ha aslänge så glömde jag den ? Illa ! Aja. Blev inte så mkt plugg. Får väl ta det nu istället, illa. Fastnar så lätt framför alla bloggar, hihi. Men ska skärpa mig! Nu blire inga mer inlägg idag. Natti.



Kyssar


Bilderna från g-kås och lite från bilen till Ikea/Freeport..

Mamma på en rökpaus :)

Morgan på en rökpaus,haha.

En osminkad jag :)

Freeport!


Och nu det jag köpte, lite men värdefullt !

Popcornburk! Sån man har på bio, eller liknande iaf ;D

Tatty Teddy nalle ! Jag älskar dom :) "Tänker på dig" står det på denna.


Ja, inte så många bilder. Men som sagt, ska bli bättre med allt lovar !

Eehhm..

Jag ångrade mej, jag ska ha kvar bloggen. Ska dock fixa den. Men , ehhm, jag vet att det är vääääldigt cp nu. Försökte pilla med det här själv och, ja, resultatet blev ju inge vidare. Får väl tigga så snällt om att Alexandra ska hjälpa mej, även om jag bara sabbar det hon gör xD haha , felååt ! Aja.

Eftersom jag inte bloggat på, hm, 2v? 1 kanske ? Aja, så har jag ju inte uppdaterat på länge. I helgen har jag till mestadels varit med min familj och vi åkte till Gekås,Ikea och Freeport. Köpte dock inget på dom två sistnämnda men på Gekås lyckades jag få ihop 3saker xD Okej, det är lite, men jag fick rent av panik när vi gick där. Det var sjukt mycket folk så jag mer eller mindre sprang med mamma till kassan. Slänger upp bilder snart på de få saker jag köpte. Ikväll blire pluggande inför prov som vi ska ha på torsdag. Sen blire nog en tidig kväll för mej, mår inte hundra. Ska börja uppdatera mer igen, men sen när bloggen är fixad utseendemässigt ska jag organisera med kategorier osv. Så det kommer kanske vara lite rörigt i början , men ni får stå ut. Det kommer inte heller vara så här långa texter, kanske någon enstaka gång, men nu är det mest för info osv. Har egentligen massor att säga om de senaste veckorna, men jag orkar inte dra upp det. Vi blickar framåt istället ;) Men nu ska jag "pilla" vidare, mkt försiktigt ! lovar Alexandra.

Kyssar

Wakey Wakey

Måste bara rekomender musik ! Wakey Wakey , riktigt bra!!! För dom som ser på oth, det är han grubbs. Var tvungen att säga det ,ahha !

Ska fixa ny blogg!

Okej, grejen var den, att jag bara skulle byta tema. Sen försvann menyn. Å nu fick jag helt enkelt bara nog. ¨Så jag kommer fixa ny blogg istället. Detta innebär att det kommer stå stilla här tror jag. Men jag uppdaterar med det nya bloggnamnet ngn gångi veckan när jag fixat andra bloggen. Hörs då!

Kyssar

Middag hos flikkan å pojken...

Är hos flikkan Lovisa och ska äta en mat, som hon tvingar mej till, och sen ska hon hjälpa mej med rolig No-läxa, yey! Min förkylning börjar äntligen gå över !!! Nu ska jag "hjälpa" dom. Hörs senare.
Kyssar

Nutella...

Godmorgon! Sitter och äter min frukost, rostmacka med nutella,mums. Anyway, idag blire nog städning och sedan se om ngn är rolig å vill leka. Pengarna på mobilen är slut och det suger ! Men aja. Ska ändra design på bloggen med tror jag. Skriver mer sen. Kort inlägg we like!

Kyss

Flickan,Lovisa,som lekte med elden...

Inget tråkigt inlägg om hur bra skolan var idag och hur sjuk jag är,okej. Nu fick jag ju ändå sagt det. Haha. Snart ska Lovisa hämta apan och Elinda kanske kommer med ? Trore. Jag ville egentligen inte säga ngt nödvändigt, tänkte bara uppdatera bloggen lite nu. Ska skriva när jag kommer på ngt roligt ämne, promise ;D Och Lovisa leker med tändstickor, just so you know.
Kyssar

RSS 2.0