Till mina kära vänner <3

Här kommer en usel, men välmenad, video till mina kära vänner. Jag älskar er!


The Click Five

Här kommer massa bra låtar, med ny grupp jag fastnat för.

The Click Five-Empty


The Click Five-The Reason Why


The Click Five-I Think We're Alone Now


The Click Five-Say Goodnight


Lyssna och njut!

En bra dag

Har varit på topphumör nästintill hela dagen. Det svikta väl lite där när jag vek den jädra reklamen,tog upp till 2.5timmar. Men jag överlevde. Och sen steg humöret igen ;D Älskar dessa dagarna då man mår kempebra och bara vill hoppa för att få ut energin. Istället har jag donat lite på rummet och utvärderat praktiken. Hoppas det varken blev för mycket eller för lite, får väl se. Ska nog lite fint fråga runt hur mycket dom andra skrivit. Hehe. Annars har min dag varit som dom flesta andra. Hemma, och gjort ja, i princip inget. Däremot har jag inget emot det just idag.

Ska försöka slänga upp en video till min kära vänner sen, om den vill funka. Vi får väl helt enkelt se. Men så länge bjuder jag på några bra låtar, fast i nästa inlägg ;)

Kyssar

Veronika kör på Cassandrastile , and we like it ! ;) <3

"Lets go back, lets rewind..

to the days that remind me, of all the good times that we spent together. And I don't know why we(I) just let it all slide.."

Ja, det där inlägget om att kunna spola tillbaka hoppade väl upp och bet mig i röven antar jag. För jag vet också denna gången att jag begått misstag som jag kunde ha haft ogjorda. Men ibland är man ung och dum, inte sant? Skillnaden är väl att jag vet att det är svårare att reparera detta än vanliga saker. Har ni hört begreppet " behandla andra som ni själva vill bli behandlade". Och jag kan ju redan nu säga att jag blir behandlad som jag behandlat. Den som ger sig in i leken får leken tåla. Alla gör vi saker som vi inte alltid vill, eller inte förstår. Och oftast kan man skylla på det, att man varit dumdristig och så lägger vi till ett "förlåt" så är allt fixat. Men jag känner nu att jag inte vill det. Vill inte bara släta ut det och som så många andra gånger bli förlåten. För jag förtjänar det inte. Jag klagar och gnäller, och ignorerar. Fryser ut, skiter i och ja, bara behandlar allmänt dumt. Men jag ångrar mig ju, det måste ju vara något? Vad jag än säger sen. Så är jag ledsen för allt. Nej Cassandra, usch på dej för ditt dåliga beteende!


Vill ha vinter !

Vill så gärna se snön falla. Det har jag visserligen redan gjort, men vill ju se den ligga på marken framför en och lysa upp den mörka höstkvällen. För det är ju hur mysigt som helst, när snön faller ner.





Visst längtar man ?!

Tårfylld men underbar upplevelse(förlåt för lång text)

Nu så har dagen slagit fredag, och min praktik är officielt avslutad. Igår, när min handledare sa hejdå så gav hon mig två presenter och ett kort. Den ena presenten var en teckning där nästan alla barnen målat på. Och den presenten som var från fröknarna var chokladhjärtan. Dom gav mig samt ett kort med några gulliga rader. Och ja, jag kom då på runt fyratiden igår att jag inte sagt hejdå till nästan något barn. Men fullt bestämd tänkte jag inte gå miste om det idag. Så jag tänkte sagt hejdå till några idag. Men då visade de sig att bara ett par stycken barn var på dagis idag. Så jag fick inte sagt mycket  hejdå till barnen ändå. *Snyft*

Mot slutet gick iallafall barnen på vila och jag slutade. Och stod en stund och pratade med en av fröknarna. Jag sa som jag helt ärligt menar att jag haft jättekul och verkligen kommer sakna allihop. Så som en liten sista hejdå skrev jag ett brev till föräldrarna som jag hängde upp på anslagstavlan i hallen. Och när jag skulle gå fylldes båda mina och frökens ögon med tårar. Så jag skynda mig ut genom dörren och, ja, nu sitter jag här. Men jag ska iof tillbaka på måndag för att lämna ett häfte jag fick låna. Och jag får gärna hälsa på sa dom. Jag utvärderar min praktik vid senare tillfälle när jag gjort klart alla uppgifter osv.

Nu ska jag dricka upp min oboy och lyssna vidare på musiken.

Kyssar


Läsa sig till kunskap går inte

Som jag nämnde i inlägget nedanför så är det ju v.43, som jag antar att alla typ redan vet. Men anyway, detta innebär att det är sista veckan på praktiken. Och nu är det bara två dagar kvar. Känns ärligt talat skittråkigt. Jag stormtrivs med personalen och barnen, och hade inte  kunnat hamna på en bättre förskola. Och än mindre längtar jag tillbaka till skolbänken. För vad lär man sig där? Allt dom sa till oss inför praktiken var ju totalt annorlunda när man kom ut. Det går inte att läsa sig till hur man ska agera och vad man ska göra. Usch, blev lite besviken. Visserligen har ju allt gått superbra, och jag är delaktig och dom påstår iallafall att jag gör bra ifrån mig. Men man trodde ju att man kunde använda sig av den information man fick innan. Och när det gäller t.ex. när man hamnar i konflikter så går det inte att lösa på ett och samma sätt hela tiden. Skolan utgår ju ifrån att alla är likadana, och glömmer totalt att alla är egna individer. Så nej, det stämmer inte alls att man kan läsa sig till kunskap, åtminstone inte det man ska använda sig av i praktiken.

Känner nu att jag svamlar en massa, men budskapet når väl åtminstone fram? Annars är väl detta inlägget näst intill meningslöst,hmm.. Nu skippar jag datan för kvällen. Hörs imorgon mellan praktiken och tonår.

Kyssar

Vill hitta på något kul, men annorlunda..

Har nästan hela kvällen kikat runt på internet på olika saker man kan hitta på att göra. Och häromdan fick jag ett tillfället på förskolan att kolla i en kulturtidning. Sådana små saker som att göra en egen scrapbook eller egna smycken vore roligt. Och det är ju sådana enkla och billiga saker som man ändå har kul utav. Vill även gå ner till fästningen och se utställningen för Titanic. Men vem ska man få med på det da? Inte är mamma sugen på det alls, och det känns inte som att andra i min ålder är så peppade inför det heller. Men men. Får väl se om jag får gjort något enkelt men kul under lovet, för konstigt nog är vi ju redan inne på v.43. Och jag har lov v.44, det går fort.

Slänger upp några bilder från min och Alexandras superdåliga "fotostudio", där vi använde oss av lakan xD.











Det var allt för mig, kyss å hej !

Play it forward..

Tänk om man kunde spola tillbaka riktiga livet. Precis som man kan på filmer. Ni vet, om man missat något kan man spola tillbaka, eller om man vill hoppa över en scen så spolar man fram. Och om man vill kan man pausa. Men det funkar ju inte i riktiga livet,nej. Vi kan inte spola tillbaka om vi gör något fel. Inte hoppa över om man inte vill gå igenom något. Och man kan definitivt inte pausa och stanna på samma plats. Nej, istället gör vi våra misstag och får sedan blicka tillbaka på dom.

Om jag kunde spola tillbaka alla gånger jag betett mig dumt, ja gud, då hade jag inte haft annat för mej. Men istället gör jag fler och fler hela tiden. Och jag är väl lite smått trött på mig själv för det. För jag vet själv om när jag gör misstagen, jag vet att jag senare kommer drabbas av det och att någon kommer bli sårad. Tvi på det. Ibland förstår jag inte varför man är så dum och ställer sig passiv till sitt egna liv.

Hmm..


Överrasknings tjejkväll.

Sitter för tillfället och proppar i mej smörgåstårta som blev kvar från igår. Mumma! Sen tänkte jag även dela med mej av vilka underbara vänner jag har.

Igår skulle ju jag som sagt vara med Elinda. Sen kommer hon till mej och säger att vi ska till Lovisa. Jag tänkte " visst, det är väl lugnt". Så går vi dit och kommer på hennes baksida. Och där står Lovisa,Lovisa,Andrea och Lizette och håller i ett fett stort papper där det står " GRATTIS CASSANDRA". Dom lägger även till en underbar sång, haha ! Sen efter det gick vi in och åt rostis ( eller hur de stavas) och hamburgare, och bara tjöta. Blev en minnesvärd kväll och en totalt lyckad födelsedag! Tack så mycket för det mina kära vänner !

Idag blir det dessväre inte så mkt att göra. Har ont i magen så ska nog hålla mej hemma.

Kyssar

Och dagen var alltså...(min)

Min födelsedag. Och jag har fått massa gulliga och roliga presenter. Slänger upp dom här. Får se om jag skriver ett inlägg sen. Ska iallafall ägna kvällen åt att vara med bästa Elinda. Och har än så länge hunnit äta smörgåstårta med Mamma,Morgan,Bertil och Kristoffer. Men här kommer bilderna(dålig kvalité pga. dålig kamera) :

1.Noblesse får vi alltid som morron paket.


2.Teckning från Isak, det är jag och han, och lite träd å sånt.


3.Tatty Teddy!, kort och 100kr Comviq från kära syster!
Som hon så gulligt skickade ner, tsm med Isaks teckning.


4.Elefantmugg och skål från mamma å morgan.
Elefant har alltid varit mitt djur sen jag var liten, enligt mamma.


5.Clerasil (vilket jag är i stort behov av), och en Ladyshave!


6.Två sjalar, en mascara, och en chokladkalender för december.


7.Samt 100kr från min morbror.


Det var presenterna jag fick, och jag ska även få hjälp med stövlar av mamma och Morgan i veckan. Det var mer än jag räknat med. Tackar så mycket! Och även tack till alla som sagt grattis än så länge. Nu ska jag byta om. Sen se om jag får svar från Elinda.

Kyssar på min dag!

Turn the music up!

Så högt det bara går. Och sen sjung med som en galning. Tro mej, det är kul! Haha. Detta roar jag mej med. Och samtidigt stoppar i chips och cola i munnen. Nyttighet på topp! Men det är ju onsdag, det brukar man ju kalla för "lillalördag" , så då är det okej. Borde egentligen städa, för på fredag kommer det gäster. Hmm, undrar varför ? ;) Ja , vi får väl se.

Nu dog min musik och hela mitt "Turn it up" sket sig. Får väl se om datan vill ge efter om en snart. Så länge får jag väl nöja mej med snacksen.

Kyssar

Läsa om andras liv?

Packa din ryggsäck, kul ska de bli... vi åker alla, på Jiingijamborii. Denna otroligt bra låten ( egentligen inte, men ändå) får mej just nu på superbra humör. Även alla tusen bloggar jag försöker följa. För det är ju, hur konstigt det än är, sjukt roligt att läsa om andras liv. Även om man inte känner dom. Är inte det lite konstigt ? Att man tycker att det är så himla roligt och meningsfullt att följa andras bloggar, och faktiskt lägger ner tid på det. Jag personligen lägger ner minst 40min varje dag för att läsa andras bloggar. Givetvis vissa jag känner, men ännu mer som jag inte känner. Det är ju lite weird, enligt mej. För inte kommenterar jag särskilt ofta. Hmm. Det är väl sånt vi tycker är roligt när hjärnan inte kommer på något bättre att göra antar jag. Nu släpper jag mina fundileringar ( medveten om felskrivning) och våldgästar min tv. Ha en superkväll!

Kyssar

Bjuder på knasbild från en dag med Alexandra och hennes kamera ;)

Klockren kommentar- APU:n

Idag på mellanmålet kläckte en tjej världens gulligaste kommentar, tänkte dela med mej av det gulliga samtalet.

Anna (fröken): Nu får du dricka upp vattnet ...
Flickan: Anna, du behöver inte diska det här glaset.
Anna: Jaså? Men det är ju smutsigt.
Flickan: Nej, för det har bara varit vatten i det. Och vatten rengör glaset. Så vi kan ställa in det i skåpet.
Vi vuxna:Hahahaha.

Ja, det var rätt klockrent. Vi kanske ska köra på den taktiken, det sparar ju en hel del tid ! Haha !!

Stödjer Rosa Bandet !

Som ni säkert märkt så finns det ett band längst upp på min högra sida. Där jag stödjer Rosa Bandet. Vill du också göra det. Då ska du göra så här:

Gå in i kodmallar och leta upp raden <body>
Klistra in denna kod under: <script type="text/javascript" src="http://kampanj.cancerfonden.se/blog_badge/js/badge.pack.js"></script>

Sedan tryck på spara. Då borde det dyka upp där uppe på högra sidan.  För vem vill inte göra detta enkla för dom, det är helt GRATIS med ! Gör en god gärning, och hjälp till i den mån du kan.


Ny vecka igång.

Helgen gick snabbt. Och det är återigen ny vecka. Praktiken var riktigt rolig idag, på slutet dansa vi till musik, haha. Dom små har ju så klockren stil, eller ja, alla är ju små. Men dom minsta så att säga. Anyway, hade en rolig helg.

Idag har det inte hänt något roligt. Har ägnat tid åt min käraste familj, och jag mer eller mindre somnar här i soffan. Får väl lägga mig tidigt idag, haha. Men jag hoppas alla har det bra iaf.

Kyssar

Prom Night

Blev inte att jag träffa Alexandra. Istället satte jag mej framför en film, ovanligt? Idag blev det i alla fall en skräck/thriller. Prom Night, som rubriken så fint berättar. Den var väl sådär. jag tycker att den hade passat bättre som rysare, men det kan ju bero på att jag börjar se en röd tråd genom alla skräckisar. Det händer ju i princip alltid samma sak. Men om man nu inte brukar kolla på skräck eller inte hela tiden så att säga, så var den bra. 

Handling: Den mentalsjuke gymnasieläraren Richard Fenton är besatt av studenten Donna Keppel. Hon blir vittne till när han mördar hennes familj för att vara med henne, men Richard arresteras och blir dömd till livstids fängelse. Tre år senare känner sig den traumatiserade Donna bättre, men får fortfarande psykologhjälp. Ovetandes om att psykopaten Richard har flytt från fängelse går hon på studentbal med sin pojkvän Bobby.


Hösten är här, och det gillar vi.

Känner nu på morgonen att det både börjar bli kallare och mörkare. Gatulamporna är ju tända när man går/åker till skolan, vilket är ovant från sommarn. Och jag personligen älskar hösten, delvis för att det snart är jul , och för att jag fyller år, men även för att man får börja köpa varma kläder och tända ljus inne osv. Det är nog den mysigaste årstiden. Tänkte slänga upp två höstiga bilder.




Frukost time with music

Äter för tillfället frukost, fattiga riddare och varm oboy, och lyssnar på musik. Sån där, "fjortismusik" som en del uttrycker sig, men ibland får man det med ! Haha. Får se vad som sker idag. Inte pratat med Alexandra än, men det kommer väl snart antar jag. Om inte annat väntar ju reklamen på rummet. Och eftersom det varit sånt krångel skicka dom med en ny lista i ett brev igår. Som en lite "ursäktspresent" skicka dom med en chokladbit, det var gulligt tycker jag.

Har egentligen inget att skriva, men kanske kommer sen.

Kyssar


Äntligen fredag

Äntligen en rolig! vecka avslutat. Sitter för tillfället hos mupparna ( vid namn Lovisa och Hampus) och tittar medans dom lagar mat. Och jag är väldigt delaktig ! :D Hade idag en väldigt kort dag, började 7.30-12.30. Och vi hade bara fyra barn, så var väldigt lugnt. Sen efteråt gick jag till Lovisa för att bara ställa några frågor om APU.n. Men dom tvinga mej kvar, attans! Haha.
Har en trevlig helg framför mig. Ska dela ut reklam, och får se om jag skulle vara med Alexandra med. Hoppas på det. Hoppas alla får en trevlig fredag. Nu ska jag "hjälpa till".
Kyssar

Kenza&Tyra show

Nyss sett andra avsnittet, och jag helt klart älskar det ! Haha,dom är så sjukt roliga och det är kul att se dom testa på olika saker. Något jag kommer följa kan jag lova. Dom som inte tittat kan hitta länk och avsnit på Kenzas eller Tyras bloggar. Jag rekommenderar det verkligen!

Nu ska jag anlända till tv:n och senare blire grey's.

Vad hade man gjort utan dator och tv? Hmm, haft ett liv kanske.....


Shoppingsugen !



Fel val !

Ännu en dag runt barn och jag är lika utmattad idag. Har inte hänt ngt nytt idag, dock var det väldigt få barn. Tror att dom var 8som mest. Och nu på slutet var bara 3 kvar. Ja, det var slappt. Och god mat fick vi med, fiskbullar och mos,mumma! Jag ger faktiskt tummen upp för dagismaten, den har varit helt okej. (Bättre än skolmaten). Hihi.

Mitt stora dilemma igår löstes ju på fel sätt! Först och främst somna jag klockan åtta och vaknar kvart över nio. Sen bestämde jag mej för NCIS, och tro fan att det inte var det avsnitt jag trott de skulle vara. Så jag hoppa desperata i onödan. Skit då, hoppas de kommer i repris. Blööh.

Kyssar


Knivigt värre

Jag som så fint planerat att se på "desperata hemmafruar" idag. Så såg jag att Navy CIS kommer samtidigt. Jag får tuppjuck! Varför ska dom sätta allt på samma dag ? Jag menar, på fre-lör är det alltid skit. Men på vardagarna är det alltid massa bra som kommer samtidigt, störigt! Får väl se vad jag bestämmer mej för, f*n då.

?

Tlött

Ännu en dag på dagis har gått. Och idag var det minst lika kul. Fick en kompis efter vilan, satt så mysigt och läste bok hos mig, och sen satt han i princip fast vart jag än gick. Men det gör mej inget, dom är så sjukt söta. Ja, vem vet, kanske "råkar" ta med en unge hem när praktiken är slut. Det vore ju !

Fick förövrigt sluta tidigare idag, för att jag inte tog min rast. (Jag tkt det räknades som rast men inte dom.) Så jag var hemma en halvtimma tidigare. Fick då ställa mej och laga mat för min mage är hungrig efter massa timmar. Så lagade tjockismat, hamburgare och pommes, och sjönk ner i soffan framför tv:n. Och jag har inga mer planer för kvällen. Kanske svara på lite APU-frågor som vi fick i samband med att vi gick ut. Ah, får väl se. Känner mej om annat väldigt trött, och utmattad. Det är lite jobbigt för kroppen att spinna på, även om man inte märker det för stunden.

Kyssar

Ikaros

Som barn tar man kärleken för given,
Allting annat är mot ens natur.
I den stund man tar steget ut i livet,
Är man bara ett tillgivet djur.

Ändå står snart de vuxna där och pekar,
Ut den riktning de tycker man skall ta.
Alla drömmar de själva har förvägrats,
Vill de förverkliga genom sina barn.
Är man lydig belönas man och hyllas,
Revolterar man mister man allt.

Ingen älskar ett barn som inte lyckas,
Ingen älskar ett barn som är starkt.

Men vem besitter förmågan att veta,
Vad som ryms i en ny individ?
Och vem kan säga till nån annan hur lyckan ser ut,
Vem kan säga vad nån annan vill bli?

Låt dina blommor slå rot där det finns jordmån,
Låt dina växter får leva där de trivs.
Lås inte in dina plantor i ett drivhus,
Låt de få slippa ett onaturligt liv.
Låt den du älskar få pröva sina vingar,
En dag så flyger din älskade rätt.

Vill du bli respekterad av din avbild,
Så får du visa din avbild respekt.

Första APU-dag , toppen !!!!!!!!!!!!!

Jag hade verkligen jättekul idag. När jag vaknade var jag jättenervös. Men efter en halvtimma där borta så var det över. Och jag hade jätteroligt! Barnen var så gulliga och snälla, och fröknarna bemötte mej supertrevligt. Så jag kan inte mer än att se fram emot morgondagen. Åhh, kan ju lite snabbt säga vad vi gjorde. Vi hann med en samling, där vi sjöng och åt frukt, samt vara utomhus och gunga mm. Sen hade vi ett antal matdags/mellanmål. Och ja, såklart sovtime. Det var riktigt skönt att lägga sej och vila på madrassen under en "stjärnhimmel". Ja. Även om jag hade velat skriva mer om barnen och vilja jag ägnade mest tid åt, får jag ju inte det ! Pga sekretess-lagen. Men kort sagt var det toppen!

Ikväll blire förmodligen tidigt, ska ju upp vid halv7 imorn med. Så får se om tv:n erbjuder ngt bra, annars blire film. Dock vet jag inte vad. Men men. Vi hörs imorgon!

Kyssar


Suburban Girl (film)

Fick sett på denna filmen i förrgår och den var jättebra. När man är på humör för en romantisk komedi alltså. Den var jätterolig och personligen älskar jag filmer där Sara Michelle Gellar är med, så den låg på +. Slänger upp en liten "baksidestext" , rekommenderar!

"Romantisk komedi där en ung kvinnlig redaktör på Manhattan snärjer en äldre man för sina karriärsyften, men upptäckar att hon kanske inte har full kontroll över situationen."


See it !

Nervös inför imorgon. (Farligt att röka!)

Ska snart dra mig till sängen och glana på tv, 3:an visar en rolig film klockan 21.00. Dock minns jag inte namnet nu. Hehe. Får väl se till att sova tidigt, ska ju upp halv 7 imorgon. För jag ska ju på min första APU-dag! Tvuuui. Jag är jättepositiv inför det, det ska verkligen bli jättekul, men samtidigt är jag så sjukt nervös. Rädd att jag av misstag kommer tappa ett barn eller något.  Men det får jag verkligen hoppas att det inte inträffar ! Haha.

Måste förövrigt säga att det är farligt att röka, för er som inte vet ! Och nu menar jag inte för att man kan på cancer,skrumpen lever och annat sånt. Det är ju bara småsaker ? ;) Det jag syftar på  är när mina päron lägger sina fimpar i blomkrukorna och det tar eld ! haha! Vi satt här i vardagsrummet och tyckte att det lukta jädra massa rök. Så gick mamma och kolla, och då hade cigaretten tydligen tagit lite eld. Så nu luktar det anuuus. Som tur är ska jag ju inte tillbringa så mkt mer tid här ute ikväll. Men tänk om vi hade lagt oss och det hade börjat brinna ? Där ser man vad en cigarett kan åstadkomma. (I familjen Johansson's hem så att säga).

Kyssar

Kokande omelett

Jag har varit sjukt godissugen och letat ivrigt efter något. Men vi hade inget alls i våra skåp! Så istället tänkte jag göra en omelett. Kombinationen mellan att prata i telefon med käraste syster och att blanda ihop sakerna blev finfint! Det är väl en ganska lätt sak att göra, inte sant? Njaaaaa, när vi avslutat samtal slängde jag iaf i smeten? i stekpannan. Och efter ett par minuter början det att koka? Ehhhm, liite för mycket vätska kanske. Det ska jag inte göra om ! Haha.

Nu ska jag nog kleta ner mitt ansikte med bajs. Eller, nästan, choklad. Ansiktsmask om man ska prata klarspråk. Det luktar så otroligt gott så jag ville bara smaka på det ! Och jag kan ju säga att det inte riktigt smakar som det luktar. Dessutom var det nog inte bra för magen heller. Men who could know? Så nu ska jag ta på det, utan att äta det. Hihih.

Va drygt det var !

Har äntligen blivit klar med reklamen. Och det tog riktigt lång tid och det var väldigt jobbigt. Ett 30tal brevlådor fanns mer än dom jag hade på listan. Skumt? Men nu är det iallafall klart! Och i november är jag glad att jag varit ute med skiten då pengarna kommer in på kontot. Yey!

Hade en mysig dag med Elinda igår. Vi fikade och flummade. Och hade allmänt kul. Hehe. Sen så gjorde jag inte så mycket mer. Var fruktansvärt trött och dejta sängen klockan tidigt.

Idag blir det inte direkt något mer än slapp. Ingen som är hemma, och har inga läxor som väntar. Hmm, weird? Kanske slänger på filmen jag köpte häromdan, ja, det låter som en bra idé. Men vi får se vad det blir. Ha en bra dag alla.

Kyssar



Lalalala lala lalala la..

Har för inte alls så länge sen dragit mej upp ur sängen. Och gud vad jag inte ville. Var så skönt att ligga och halvsova. Men upp kom jag tillslut. Så har hunnit stoppa i mig lite mat i magen och sen inte så mycket mer.

Sitter just nu och spelar meed gitarren. Och det går förvånansvärt bra. Visserligen kommer väl snart grannarna in med köttyxa för att hugga av mina stämband. Jag är ju väl medveten om att min röst inte är den vackraste. Men det går helt enkelt inte att spela en låt utan att sjunga till, åminstone inte för mej,hehe. Men iallafall, det går riktigt bra och jag blir själv otroligt glad när jag känner igen låten i spelandet. Då vet jag ju att det är liiite bra. Så ska fortsätta plinga och se vad som händer efter det.

Tankar: Skulle så himla gärna lägga upp video där jag spelar, men kan någon ge mej en sångröst först? Nä, visste väl de....



Snålvatten och Jäkelskap!

Dom är ju störtsköna,inte sant? Går nu på tv4+. Och dom andra kommer varje fredag i typ 7v till(?). Ska nog sätta mej framför det och glana. Får se om jag orkar vika reklamen. Blööh. Okoncentrerad så orkar inte skriva.



Mini-shopping med Lizette

Och kul hade vi. Hehe. Har dock ont i mina taniga ben. Har gått på stan sen skolan sluta, alltså 12.40. Så jag känner att jag kommer sitta ner återstående tid av kvällen. Fick köpt lite, slänger upp bild, men det blir sugig kvalité.



Syns dåligt,vet. Men det blev:
*Örhängen, H&M
*Halsband, UR&PENN
*Film, Hemmakväll
*Godis, Hajen

Inte allt för mycket. Sen tog vi också en fika på stan. Och vi sprang på Sofie från klassen, så gick med henne i någon timma. Det var typ den dagen på stan.

Nu har vi avslutat det mesta som skulle vara klart före APU:n. Kommer skriva mer om den senare, men just nu orkar jag inte. Har massa buntar reklam som väntar på mej på rummet,känns jätteroligt! Men det är bara att rycka sig i kragen och vika skiten, för pengar blir det! Så det kommer bli min sköna kväll. Men först ska jag landa framför datan.

Kyssar

Ge mig en konstnärlig talang!

Vill så himla gärna ha en talang! Visst kan ju alla människor det mesta, men att vara bra och kunna leva på det är en annan sak. Det känns bara som att jag försöker kunna allt, men jag vet ju i slutändan att jag är så långt ifrån  att vara bra på det som möjligt. Vilka talanger syftar jag på då? Jo ex. dessa:



Musik: Jag har ju en fullt fungerande gitarr som jag fick av mina päron för ca 2år sen. Och tro mig, det är en kär ägodel. Jag kan givetvis en del ackord och jag får fram melodier. Men jag är nere på amatörnivå. Tråkigt men sant. Något jag skulle vilja bli bättre på! Och det är ju för att musik är en stor del i mitt liv.


Sjunga: Också det hänger ju ihop med musik. Tänk att kunna förmedla dina känslor i en vacker sång. Jo visst kan alla sjunga. Det har man fått höra tusen gånger. Men att sjunga bra är ju en annan femma. Det går visserligen att träna upp, men jag anser att man antingen föds med den talangen, eller så gör man det inte.

 

Teckna/måla: Något som jag personligen väldigt gärna skulle vilja kunna. Vare sig om det vore människor/djur, eller växter och annat. Men det bästa jag kan måla är i princip streckgubbar. Och det är ju inte heller något som hängs upp på väggarna hos någon. Nej, det vore nog inte mycket att hurra över.


Skriva: kan väl säga att jag spara det bästa till sist. Här kan man ju resonera lite olika, vissa anser att det är konstnärligt att kunna skriva, andra inte. Nu menar jag alltså att kunna skriva t.ex. böcker,noveller,krönikor,mm. Sånt som publiceras och får människor att skapa en egen värld, när man kan stänga ute alla andra. Det är väl den här talangen jag kan säga motsvarar mej mest. Och den enda talang som jag faktiskt någonsin kunnat mer än bra. Även om det inte är mycket mer. Men om vi haft uppsatser eller skriftliga inlämningar brukar jag kunna hamna på VG iaf. Och jag tkr verkligen om att skriva ( därav bloggar jag). Men jag känner inte att jag är sååå bra så att jag kommer kunna leva av det. Ska dock försöka utveckla mej inom detta området, för vad vore häftigare än att kunna skriva lika bra böcker som t.ex. Twilight?! Det vore kul.

Nu ska jag inte babbla mer. Får väl se om jag upptäcker min stora talang någon gång i livet. Det vore ju inte helt fel...

Lära-känna-dag med 3:orna

Hade en lära känna dag med 3:orna i BF. Vi lekte lite lekar och så. Var roligt och vi fick ju reda på vilka några fler var på skolan. Har lärt mej ungefär 6nya namn, av alla de 2000 elever som går på PS, inte illa. Haha. Men det är fler än dom jag redan kan.

Nu ska jag tydligen med Morgan och köpa blommor, jag sååå inte vill, men måste väl. Vi vill ju inte ha några sura miner så. Blööh.

Slänger upp egopic , 2st nu, if anyone care.





Kyssar

En lyckas dag ?

Har för inte så länge sen pratat med en glad systra. Som lyckats hitta en lägenhet och som äntligen ska få flytta. Och det får jag väl bara gratulera för,verkligen. Det hissar jag och Veronika. (undvik min fula min).



Annars har jag ingen happy-grej att förmedla. Har väl inget mer att tillägga.

GRATTTISSSSS VERONIKA :D <3

Kärlek vid första ögonkastet..

Sitter och mumsar på chips och njuter av ensamheten hemma, för pärona är för tillfället på Gekås (ovanligt?). Iaf. Slutade tidigt idag. Var hemma runt tolv. Men innan jag åkte hem så svängde jag och Lovisa förbi Barnabro Förskola. Jag ska nämligen ha min APU där (praktik) som håller i sig i 3veckor, med start nästa vecka. Så jag skulle bjuda in min handledare på ett möte på torsdag. Och när man kom in på avdelningen som jag ska vra på, möttes man av smååååå sööta ungar i 1-3års ålder. Duud va mitt hjärta smälte, jag är kär ;) Haha. Mer information om APU:n kommer som sagt på torsdag.

Inga planer idag. Eller måste ju plugga. Känns som att jag gjort det ganska mycket på sistone? Men det är ju behövligt eftersom vi som sagt ska bort 3v.

Kyssar

Filmtips ?

En allt för snabb dag som börjar lida mot sitt slut :) Har inte hänt något speciellt idag. Så allt rullar bara på. Fick dock aktiverat mitt csn-kort. Vilket alla studerande har, eller ska ha. Iaf, man får massa rabatter osv.

Är sugen på att se nya filmer. Så om någon har några tips är det bara att säga till :) Ser ju mest på skräck för att jag tröttnat på kärleksfilmer och tjejfilmer. Men även skräckisar kan bli för mycket. Så ska väl leta vidare om det finns någon bra.

Kyssar

Not Afraid

Riktigt bra låt. And it's stuck in my head.


Naturkunskap...hmm?

Ungefär så har mina tankar gått hela dagen. Lovisa kom hit runt tolv och sen dess har vi i princip bara pluggat. Och ska jag vara ärlig, fattar jag inte det vi ska lära oss. Visst kan jag få in det mesta i huvudet, men det är lixom in logiskt för mig hur allt hänger ihop. Aja, jag antar att det inte spelar någon roll så länge jag kan det. Förövrigt har jag inte gjort så mycket mer. Var ute med den sista reklamen förut och fick avrapporterat , så hoppas allt gick som det skulle.

Imorgon äre dags för skola igen. Och efter det har jag än inga planer. Får se vad dagen bjuder på.

Kyssar

Bjuder ! :)

New Moon.

Har precis sett klart den, igen. Och jag undrar seriöst hur dom lyckats få filmen så jävla underbar! Visserligen är ju böckerna bättre (anser jag) men jag får ändå inte samma känsla när jag läser. Tror i princip att jag lyckades knipa ihop ögona i sammanlagt 30min av hela filmen. Resten av tiden rann det ur ögona. Och jag vet att det bara är en film, en av de mest overkliga som finns. Men deras sällsynta kärlek är ju bara för underbart vacker. Ingen kan påstå att dom har ett likadant förhållande, jag blir till och med sur när folk jämför sina förhållande med deras (Bellas och Edwards) . Men i denna filmen är jag nog mest fast bara för att alla blir så otroligt sårade osv. Ska inte föreläsa om filmen , för jag kan inte ens med ord uttrycka hur deras förhållande är. Men med ett kortfattat ord kan jag ju säga vilka känslor det väcker för mig = kärlekslängtan!!!!

Nu ska jag snart begrava mig i sängen, för jag har svinont i huvudet. Imorgon blire att fortsätta plugga. Annars har jag i princip inget mer att göra.


Allt (nästan) jobb avklarat.

Haha. Okej, det var inget märkvärdigt jag ska jobba med. Och vi bytte till att göra det idag, mamma å jag. Jag har alltså....delat ut reklam. Och nej, det är inte speciellt kul, och nej man tjänar inte massor, men mer pengar är inga pengar alls är det ju. Och jag tackar inte nej till lite extra varje månad. Så denna helgen fick jag testa på om jag vill fortsätta. Visserligen var det väldigt rörigt, men det var ju trots allt bara första gången med. Så jag tror jag ska fortsätta med det. Däremot kan jag ju säga nu sådär efteråt, att jag inte känner någon lust. För mina ben är i allt för dålig kondition för det, så dom skriker åt mej hela tiden att "sitt stilla, gå ingenstans!!" nu, riktigt störande ;).

Har än så länge, sen jag kom hem, hunnit äta lite frukost med pärona.


Ska nu återvända mot mitt skrivbord, för idag vankas det pluggande. Ska plugga hela dagen så jag blir klar med det mesta inför kommande vecka. Har två prov : matte och naturkunskap. Och sedan lite läxor, + att jag ligger efter i vissa ämnen. Så jag ska helt enkelt vara duktig nu. Hörs senare..

Kyssar

The Stoning of Soraya

Såg denna filmen med Lovisa och Lovisa, dagen efter tjejkvällen. Och den var helt klart värdig att se. Jag visste från början inte vad "stening" betydde. Men det är alltså, när man kastar sten på någon tills den dör. Något som fortfarande förekommer i vissa länder, detta var inom muslimsk tro. Jag menar naturligtvis inte alla alla muslimer tycker detta är rätt, men det var iaf deras religion det handla om i denna filmen. Så jag rekomenderar den helt klart! Se den!


Nya vinterjackan.

Jag köpte denna mysiga jacka på Vero Moda och jag är totalt kär i den <3


Återigen helg.

Och det tackar vi för. Känner att jag är trött efter en veckas skola. Även om vi inte haft överjobbiga lektioner. Fick avslutat kursen "Arbetssätt och lärande" idag, och betyget får vi reda på inom 2v. På de provet och läxprovet vi haft fick jag MVG och VG+, så känns ju som att jag kommer bli minst godkänd iaf. Vi får väl se som sagt. Men nu är det ju helg så då släpper vi skolan. (At least for a moment).

Var på Gekås med Lovisa och Hampus innan. Hittade inte så mycket, jag trodde lixom inte att jag skulle ha några pengar, för jag investera en vinterjacka igår. Men sen så fylldes ändå plånboken av mamma en aning, så jag fick köpt liite.


Som ni nog ser så fick jag med mej chips och gräddkola,illa. Men också julkort,ansiktsmasker,ansiktsrengöring och en film-Suburban Girl (återkommer om den är bra).

Och nu de timmarna jag varit hemma har jag förberett för mitt nya jobb som antagligen blir på söndag, känns som det nu. Hmm, vad kan det vara? Ja, det får vi se då ;). Ikväll har jag inga övriga planer, blir nog en säng+film=sova. Låter väl skönt? Men först tänkte jag slänga upp en usel bild på jackan jag köpte. Så, vi hörs om ca 2min.

Kyssar

RSS 2.0