Joar's dag

Måste bara säga något väldigt roligt. Enda sen min systerson Isak varit liten, har han kallat min mammas pojkvän för Joar. Han heter egentligen Morgan. Och jag visste inte ens att det var ett riktigt namn (Joar alltså). Men så såg jag idag att han hade namnsdag. Haha. Lite smått roligt tyckte jag. That was it...


1:a praktik dagen

Äntligen är den över. Kunde väl varit värre, men ändå bättre. Mycket mer barn och fröknar än på förra praktikplatsen. Vilket kändes av. Att dessa barnen på min avdelning var mellan 3-5 gjorde ju inte saken bättre. Jisses vad dom klängde och hoppa osv. På toppen av allt börjar jag bli sjuk. Så har gått runt och frusit här hemma hela kvällen och snuvat. Har också en smärtande rygg, kan inte böja mig. Usch.

Måste snart plugga inför prov imorn. Även göra klart engelska. Sen dö lite...
Nej men, det blir nog bättre efter några dagar. Går från 07.30 till 14.15 imorn. Eftersom jag ska på estetisk verksamhet. Vilket jag också fasar inför. Iiiih.

Varför stannar inte barnen i denna/detta åldern/stadiet...


Gammalt som nytt - musik

Finns det något underbarare än att sitta och lyssna på musik i öronen? Nej, jag tycker det då inte! Eftersom jag har all tid i världen att sitta vid datan, kan jag lika gärna dela lite av den musiken jag lyssnar på nu. Hade givetvis tänkt lägga upp några videos, men min blogg vägrar samarbeta med mig. Så får väl lista upp några istället.

Eminem - Cleaning out my closet
Howie Day - Collide
A Day To Remember - All I want
Blue - All rise
Bruno Mars - Count on me
Guns N'Roses - Don't cry

Ja, det var några av alla hundra jag lyssnar på just nu. Men ska snart försöka slita mig från datan. Har ägnat mer än 6timmar här idag, illa.



Slapp dag

Har haft en riktigt slapp och meningslös dag. Bara strosat runt i lägenheten och plockat. Låter som jag är 40+, haha. Men det kan vara skönt med sådana dagar ibland med. Kan ju behöva vila upp mig inför kommande veckor med dom söta barnen! Det enda som suger är att jag måste upp till skolan på tisdagar för estetisk verksamhet, buhu.

Har senaste timmen sett på Full Frys, och jag älskar't. Stefan och Krister är nog mina favoriter när det gäller svensk film/serie. Skrattar var och varannan minut liksom. Ja, ibland lyckas vi med filmerna i Sverige.


Kalorier

Bara för skojs skull satt jag och sökte lite på google om kalorier. Så kom jag in på en räknare som visade hur mycket kalorier jag skulle ha i mig dagligen. Man har ju fått höra ca 2000 om dagen. Men den här var mer exakt. Jag skulle ha i mig 1407 kalorier om dagen. Om man då tittar på chipspåsen jag förut satt och åt, ser man att den nästan täcker dom kalorierna. För det var ungefär 520kalorier per 100 gram och påsen var 200 gram. Ja.

Men inte fan hade jag klarat mig på en chipspåse om dagen. Bara för att äta hälsosamt. Däremot kanske jag kan trappa ner på chipsen och börja äta lite nyttig mat istället, vore inte det något kanske?
(och nej, jag har ingen vrickad idé om att jag måste tänka kalorier för att hålla vikten osv)

Skippa chipsen och köra på nyttig (+god) smoothie ?
 

I'm a mess..

Känner ingen insperation alls. Prov imorgon och på fredag. Och jag har en smärre klump i magen. Skolan lockar inte alls. Vill helst av allt vara hemma. Nästa vecka börjar praktiken, som varar i tre veckor. Ska bli skönt. Rensa huvudet. Än en gång på umgås med dom söta barnen och smita undan från verkligheten. Ena dagen är bra, andra sämst. Vilket steg jag än tar är det fel? Ja, det blir ett emo-inlägg. Men jag bryr mig inte. Det är ALLTID något jag gör som är fel. När det inte ens är meningen. Men människor har en viss förmåga att tolka allt på sitt egna sätt. Så...

Just nu vill jag bort. Lämna hela Varberg för någon vecka. Och bara leva med luft i lungorna. För nu börjar det ärligt talat bli lite kvavt här...

Face down again...

24/1-2011

Hejsan! Har haft en genomsnabb dag och har hunnit med skolan och stan med Lovisa. Nu senaste timmen har jag också skrivit klart min novell. Blev hyfsat nöjd iaf, för att ha kommit på handlingen på 40min. Ja. Vet att det är dåligt med uppdatering, men blir så sur när inte allt funkar,buhu.

Blir lite bilder istället nu.

Outfit idag



Köpte en hudlotion på BodyShop (y'


Nudlar på burk

Vill bara säga att nu KAN man kommentera igen! Gud va glad jag blev för det. Ska fixa resten någon annan dag.

Igår var jag iväg på tjejkväll, därav ingen uppdatering. Det var riktigt roligt. Sjöng singstar, lekte lek, åt god mat (Tacos) och bara chilla. En guld värd dag alltså. Däremot var jag svintrött när jag kom hem, men å andra sidan somna jag lätt så det förde något positivt med sig.

Nu har jag precis ätit frukost, nudlar i burk. Det smakade väl helt okej, men vanliga nudlar får ett högre betyg kan jag ju säga. Men men, får snart hoppa in i duschen och fixa mig. Ser ut som en sophög just nu. Haha...

Nudlar med kycklingsmak...

Kändisar på G-kås

Okej. För det första, jag vet att det inte blev något inlägg igår men hade studiedag och hade "fullt" upp. För det andra, jag vet att man inte kan kommentera min fucking jävla skitblogg, har pillat på någon fel sak antar jag. Och för det tredje, nu kör vi på gladare tag!

Idag har jag först haft skolan. En helt okej slapp dag faktiskt. Och kort. Efter skolan hämta mamma och Morgan upp mig och Lovisa vid Willy's. Där jag oxå träffade på Alexandra,wiieh. Sen efter at ha släppt Lovisa åkte vi hem och lämnade matvaror. Sen begav vi oss till Gekås. Och där, DÄR, såg jag Gekås kändisarna! Alltså, Morgan som är känd genom tv. Och även Ola-Conny ( C lr. K ? Anyway), som även är min kompis pappa. Coolt ?! Nae, kanske inte. Men dom är iaf liiite B-kändisar sådär. Hittade förövrigt bara lite småsaker. Kollade på skor också, mina är trasiga as hell, men hitta inget. Får kolla mer i stan imorn. Ska snart försöka plugga....

Sminkservetter och strumpbyxor- gråa/svarta


X-ray och chips på hemfärden.
                                                


Med ena foten utanför..

Varför gör du som du gör?
Ser hur mina drömmar dör
Du river upp, och du förstör
Jag vill att du ska vara gla'
Jag vill att vi ska ha det bra
Kan vi inte stanna, Mamma, här ett tag?

Jag minns hur dom sa till mig
Det där går aldrig bra
Det fattar vem som helst
Hon vet inte vad hon gör, hon är alldeles för vild
Aldrig hemma någonstans

Mamma, jag älskar dig
Men jag orkar inte mer, jag vill gråta i din famn
Mamma, jag älskar dig
Men jag känner mej så trött, jag vill somna i din famn

Jag vill se dig le, se dig lycklig, jag vill ha tillbaka den du var...


Tusen gånger starkare

Pjuh. Va skönt det var att landa här. Var en lång dag i skolan. Men har ändå gått relativt fort. Började med svenska redovisningen. Den gick bra, klarade dock inte tiden, men jag gjorde den iaf. Därefter var det no:prov. Ena delen gick jättebra, andra gick sämre. Så får se hur bedömningen blir. Sen hade vi bara en lektion kvar, karaktärsämnet. Vi har där fått i uppgift att läsa en bok, " Tusen gånger starkare". Och till varje kapitel får vi ett antal frågor att svara på, ganska roligt. Har innan tänkt se på filmen, men får väl vänta tills jag läst klart istället antar jag.


Dag 11 – Mina syskon

Jag har två stycken syskon. Vi kan börja med den maskulina,hehe.

Min bror Kristoffer, han fyller 28år i april. Kanske inte riktigt agerar efter sin ålder men det är ju en annan femma. För att vara syskon har vi en usel kontakt. Han bor ungefär 15min ifrån mig och vi träffas ungefär en gång var tredje månad. Ja, något man kanske skulle vilja ändra på. Men som sagt, han är 11år äldre än mig, och han är dessutom kille. Så vi har inte sådär as mycket gemensamt. Däremot kan jag säga att jag älskar honom! Han är en jättesnäll kille och han finns där om jag väl skulle be honom. Han kan ha en ganska kort stubin, men på senare år har han blivit mycket bättre på att kontrollera det. Och det är jag stolt över! Många hårda ord har slagits emot honom, men vad vet alla andra liksom? Så, även om vi typ aldrig träffas eller pratar, vet jag att han älskar mig och värnar om mitt bästa.


Jag har även en syster, vid namn Veronika, 25 år i februari. Hon har väl kommit upp lite mer här på bloggen antar jag. Men nu ska jag redogöra våran relation. Hon är och har alltid varit en underbar syster mot mig. Vid många tillfällen har hon fått agerat i "pappa" rollen. Och hon har kanske tagit på sig lite för mycket ansvar. Men det är inget jag ogillar. När jag var liten var jag som en svans som följde varje steg hon tog. På senare år har jag insett att jag inte behöver bevaka henne hela tiden, hon försvinner ingenstans. Veronika bor ca 35mil ifrån mig. Det avståndet skulle kunna tära så mycket mer på vårat syskonförhållande än vad det gör. Visserligen suger det att inte bara kunna åka in till henne och umgås när man vill. Men samtidigt så vet jag att det räcker med ett telefonsamtal för att veta att hon är hos mig. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar henne, dig, och hur stolt jag är över dig! Som lyckas hålla ihop alla bitarna. Att vara en bra mamma, en tillitsfull syster, en trogen flickvän, en förstående dotter och en lojal vän. Det är så mycket du är bra på. Och det betyder väldigt mycket för mig att höra att du är stolt över mig. Du är en av dom få, som verkligen får dom orden att gå rakt in i hjärtat. Jag märker nu att texten mer övergår till en text direkt till dig, min syster. Men jag vet att du läser det så. För att fatta mig kort. Du är min närmsta vän, du delar min värld, du är mitt bättre jag. Och det finns inte en enda person som jag ser upp till så mycket som jag ser upp till dig. Du är min ängel! Jag älskar dig genom allt.

Vi tre är inte syskon genom rena blodsband. Ingen av oss har samma pappa. Vi har alla vuxit upp med en ensamstående mamma. Men! Det är inte rena blodsband som håller riktiga syskon samman, det är den rena kärleken. Ni vet, den villkorslösa kärleken,man älskar varandra oavsett vad<3

Min bror! <3

Min änglasyster <3


Sockerkaka

Äntligen! Jag har gjort svenskan och jag känner lättnaden från axlarna. Okej, så roligt är det inte. Ska genom powerpoint, med bilder, visa hur man gör en sockerkaka,haha. Min fantasi sög och jag fixade det på ca en timme. Så jag hoppas bara att jag kan babbla mellan 4-7minuter. Det ska nog gå att fixa till.

Förutom det har jag sett på efterlängtade One Tree Hill oxå! Om det är någon serie man måste älska är det ju den?! Suger dock ganska hårt att kära rollfigurerna Lukas och Peyton inte är med,snyft. Men det får funka ändå.

Ska plugga lite mer nu, har ju som sagt naturkunskapsprov imorn med. Det kommer gå bra!


My sister's keeper (Y)

Först och främst, jag vet att bloggen är lite skev. Men det är totalt inte alls vårat fel. Jag och Alexandra skulle fixa till den och så blev de fel, sen gick det inte att ändra tillbaka. Bajs. Aja, den har sett värre ut lixom.

Idag har vi två, som sagt, fifflat med blogg. Ätit ( vilket vi alltid gör), sett på film och bara allmänt slappat. Jag tyckte vi kunde dragit till gbg random, men eftersom pengarna inte fanns, vädret sög ganska hårt och ingen fanns som ville träffas, skippa vi det. Såg istället på en awsome film, My sister's keeper (allt för min syster). Den var riktigt vacker, men sorglig. Se den!

Nu ska vi väl snart nana, eller jag vet inte. Vi har inga planer. Ses imorn, då ska jag banne mig göra listan!
-Kyssar

Psykolog och SYV-besök

Idag orkade jag mig iväg till skolan. Och det var en otroligt slapp dag. På första lektionen hade vi besök av två psykologer. Dom berättade om sitt yrke och vi fick göra två psykologiska tester. Ganska roligt faktiskt. Jag har ju funderat på att bli psykolog så det gav en större inblick i deras arbete.

Andra lektionen gick minst lika snabbt, vi hade som sagt besök av våran SYV. Alltså våran studievägledare. Hon pratade om vilka valbara kurser och individuella val vi kan välja. Satan va roligt! Jag funderar starkt på att typ ta Fotografering som är 100p och Psykologi A som är 50p. Men det var massa att välja mellan. Detta är alltså inför tvåan. Men jag får se vad det blir.

Förövrigt gick dagen ännu snabbare. Svenskan susade förbi, jag ska göra min redovisning på måndag. *pustar ut*. Och nu, ikväll, ska jag leka med Lovisa och Hampus. Om han är medveten om detta vet jag dock inte. Ehm, blir en "glad" överraskning.
Ciao!

13/1-11

Tänkte bara skriva en snabb uppdatering. Har ingenting egentligen att berätta.. Dagen har flugit förbi som vanligt. Ska dra mig till skolan imorn. Dock sitter en klump i magen kvar, skulle gjort en svenska uppgift för massa länge sen. Och den är inte ens påbörjad. Får väl köpa mig lite tid och säga att jag "glömde" den. Så ska jag jobba som satan i helgen. Har en svinig huvudvärk just nu, men jag ska dra till skolan ändå. Jag orkar inte med mina jobbiga, hackande människor här hemma.

Bjuder på en sommarbild, längtar ganska jävla asmkt till sommarn?!

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Jag vet att det inte gått så jädra bra att göra listan. Men har inte haft på mig så värst roliga kläder nu när jag varit hemma. Inte heller idag. Men vill bli klar detta året så nu skiter jag i det. Bjuder på sjukis outfiten.

Rosa linne från Gina, för massa länge sen antar jag?
Gråa mjukisbyxor från Gekås.
Och rosa/svarta myssockar.


19dag knut, dansas julen ut

Okej, jag vet att den gör det den 20:e dagen. Men jag hade så jädra tråkigt innan så var ju tvungen att göra något. Och då fick det bli att ta undan julgrejerna. Ser lite tomt ut men man vänjer sig nog snart igen. Undrar vad jag ska roa mig med imorn då? Kanske städa rummet. Nej usch va tråkigt.

Snart är det iaf dags för att sova igen. Så behöver inte aktiveras så mycket nu. Och på fredag SKA jag till skolan. Annars avlider jag. Men men. Först och främst. Bli frisk lite till.

Bara 11 månader till nästa jul, tänk va tiden går fort..

Vad vore livet utan musik?

Eftersom jag fortfarande inte mår bra, stannade jag hemma idag. Och det är faktiskt ganska skönt dom första timmarna. När man kan roa sig. Jag låter Spotify spela all min underbara musik. Ett liv utan musik vore som ett liv utan syre. För gud va jag behöver det för att överleva. Tänk en asgrym melodi, en skön röst och en vacker text? Det kan läka många sår. Det kan även göra alla stunder så mycket gladare och roligare. Jag tror att jag är lite smått kär i musik (a).

I år ska jag försöka komma iväg på någon konsert, för det har jag aldrig varit på! Usch. Hade velat dra på Pink förra året, men det va ju inget jag hade råd med. Sen tänkte jag gå på Lars Winnerbäck, och ärligt talat vet jag inte varför det inte blev av? Men i år ska jag iaf gå på NÅGON, det vore så totalt jävla awsome!



Can I ceep, a place in your heart?

Jag minns hur det var för ett år sen. När vi visste att vi skulle säga hejdå inom en kort framtid. Jag grät, mådde så otroligt dåligt. Och jag saknade er innan ni ens hade försvunnit. Sen kom sommaren, den vi alla väntat på. Och jag hade verkligen en asbra sommar, med er! Visserligen träffades vi inte så mycket, men vad gjorde de? Dagen innan skolavslutningen lovade vi att hålla kontakten, vi var nervös som fan inför skolstarten. Vi skratta, hade roligt, levde som vanligt.

Och jag vet att jag varit den som glesat mellan oss. Jag vet att jag varit den som satt käppar i hjulen. Att jag knuffade er ur mitt liv. Men satan va ont det gör nu efteråt. När man tittar på alla bilder och minns allt vi gjort med varandra. När jag minns allt ni gjort för mig. När jag inser vilken värdelös vän jag varit, och att jag slängde bort allt för att jag tänkte negativt. Fan. Jag kanske inte kan fixa allt. Det kanske inte kan bli som förut, bli bra.

Men kan jag få behålla en plats i era hjärtan?
Njut av bilderna, jag gör det !



Espevik


Operan


Skridskoåkningen


Universeum



Gökotta

Avslutningsmiddagen



Midsommar



Nyår 09-10


Tjejkvällar och andra "vanliga" dagar




Jag hoppas ni förstår, jag är ledsen för allt. Men, jag älskar er!<3



Hjärnskakning, nej men jippi

Hejsan! Drog mig iväg till skolan idag. Även om mitt huvud skrek efter sömn. Men jag kände att jag behövde min socialitet, så jag tvinga mig själv. Orkade mig genom karaktärsämnet och naturkunskapen, men sen hade jag sån fruktansvärd huvudvärk så gick till skolsyster. Det var precis som jag trott, har fått en lätt hjärnskakning. Så p.g.a. att jag ansträngde mig för mycket idag (skrattretande?) fick jag huvudvärken.

Så nu sitter jag hemma och äter macka och dricker oboy (y). Mamma och Morgan är iväg och jag får roa mig bäst jag vill. Egentligen ska jag inte sitta vid datorn eller tv:n. Men va fan ska man då roa sig med?! Får väl glädjas bäst jag kan när jag skalar potatis, woho.

Men jag ska inte vara deprimerande. Jag lever ju trots allt!
Undrar om han snubbe gjorde de på mitt distrikt,hmm....


Fräsch

Har för inte alls länge sen kommit ut från duschen. Åh vilken underbar känsla! Känner mig fräsch och håret är rent nu. Men, tyvärr är jag inte lika fräsch på insidan. Vaknade upp och mådde illa, kände mig febrig och allmänt hängig. Så jag stannade hemma. Egentligen ville jag till skolan, vill inte missa. Men det är första gången i hela 1:an som jag är hemma så det får gå. Kom en kille förut också och hämtade upp reklamen, så jag slapp gå ut med den. Hoppas han inte slår ihjäl sig bara, däremot är jag glad om det är han och inte jag som gör det isf. Skadeglädje? Nae.

När vi ändå kom in på hår. Är så trött på att det är slitet och tunt, platt och tråkigt. Visserligen känns det bättre när jag färga det, men skulle verkligen behöva en klippning. Får vänta tills plånboken fylls så ska jag allt klippa det. Funderade ett tag på att permanenta det med. Inte sådär käringkrull, men våg/lockigt. Snyggt?! Får se vad det blir.

Alexandra fixa mitt hår häromdan. Älskade det!

Volta på "jobbet"

Denna dagen började minst sagt uselt, när kl slog 00.00. Men i hopp om att sömn skulle göra det bättre lät jag mig luras. Ja, vaknade runt 12.00 idag, och drog mig kvar i sängen ganska länge. Åt lite frukost och skulle sent ut med reklamen. Inget jag ville! Iaf, det var glashalt. Och snubblade titt som tätt. När jag kom längst ner på andra gatan, hände det! Oväntat? Nä. Jag volta. Slog huvudet rätt i en järnstång och hamna på rumpan på marken. Reklamen låg utspridd på marken, och jag satte händerna mot huvudet. Då såg jag att det var blod! Usch. Och så ser jag en gubbe sitta i fönstret men inte göra någonting, dagens svenskar? Lyckades iaf ta mig upp och ringa mamma, så Morgan mötte upp mig. När jag kom in visade det sig att jag fått ett jack i örat och det har rinnit blod konstant hela dagen. Torkar örat en gång i halvtimman. Satans, jävla, fanväder!

Och nu sitter jag här med intorkat blod i håret och luktar helt ärligt skit! Vågar inte gå in i duschen för är rädd att jag ska vika mig av smärta när jag får schampo i såret. Hoppas det är bättre imorgon.

Slutsats: det suger att dela reklam när det är isbana på marken.


Dag 09 – Min tro

Är det nu jag ska börja säga att jag tror på Gud och sånt ? Eller något annat övernaturligt? Njae. Jag önskar faktiskt att jag gjorde det, trodde på sånt. Men varken gud, övernaturliga ting, spöken osv. biter på mig. Jag är icketroende. Däremot är jag inte anti för förslag. Jag tycker det är intressant att höra människors åsikter och tankar, även om jag inte delar dom. Och jag har verkligen inget emot om man är kristen, muslim, hindu osv. Jag tycker faktiskt det är ganska kul.

Däremot tror jag på, att allt händer av en anledning. Om man mår piss, bråkar, eller det händer något dåligt, lika väl bra. Iaf, så tror jag att det finns en mening med att allt händer. Annars är väl min syn ganska tråkig och stängd. Ja. Det är min "tro".


En vanlig dag med Alexandra

Ja, vi såg igår på film. Som vanligt. Blev Saw II och Beck-Hämndens pris. Och til det blev de såklart lite chips och, kanske konstigt för vissa men, juice. Det är lixom tradition. Dess för innan så åt vi god mat. Som vanligt. Det blev tacos på menyn. Gaah, jag får dåligt samvete. Men det var ju ändå fredag? Ja. Efter filmen gick vi ut på en promenad. Men på grund av kylan och en kissnödig Alexandra blev det inte så länge. Och sen när vi kom hem satte jag mig vid datan, som vanligt. Alexandra måla tavla och vi la oss runt 2-3.

Och nu är jag vaken, och hon drygar i sängen, precis som vanligt. Vi är ganska vanliga sådär. Men det är kul ändå. Får se vad dagen bjuder på. Ja.

Nu skriver jag som vanligt puss.

Tacos.Fast ser mer ut som spya, ueew, gott vare iaf.

Chips och juice,mmh.



Dag 08 – Ett ögonblick

Ja, ett stort ögonblick ? Hmm. Har ju så jädrans många värdefulla ögonblick. Men jag kan ju ta det som betyder absolut mest för mig.

Det var en dag, för ca 5.5år sen. Närmare bestämt den 9/5-05 (Tror ja? ). Den dagen föddes en underbar kille. Min systerson Isak. Det är klart att det var större för min syster Veronika, hon blev ju ändå mamma, fick en son. Men ja, det är ju inte varje dag man blir moster heller. Och jag minns när jag fick hålla i hans lilla lena kropp. Man blev helt babymjuk i huden och luktade bäbis. Och han somnade i min famn. Ja, det var helt underbart. Nu 5år senare klagar jag ju desto mer på detta lilla livet. Men jag älskar honom ändå supermkt. Han är så gullig och , för att vara så liten, hjälpsam, omtänksam, smart osv. Ja. Det är det största ögonblicket i mitt liv.

Drogad ? ;) Men supersöt och underbar.

Nyttigt var de?

Fan, nu får jag ångest. Jag orkade inte fixa mackor till frukost, så tog en pizzabit. Skit. Och igår åt jag en fet tacotallrik. Blev inte kinarestaurang. Men men, jag hade sjukt roligt med mina flickor iaf. Vi såg på SAW och The Town. Hemma hos Mathilda. Hon hade en så sjukt mysig lägenhet. Och än mer älska jag hennes OnePiece! Så söt.
Dagens planer? Kanske skulle leka med min Alexpandra. Wiieh. För det var ju sååå länge sen? Nae, men jag saknar på henne ändå. Kände igår hur skönt det var att komma hemifrån och få umgås med sina flickor. Så att få träffa sin älsklingsflicka skulle ju inte sitta helt fel. Men först måste jag ju fixa mig, ork?

Nu får det vara slut med detta! Snart....

On my way..

Har nu fixat klart mig inför kvällen. Ska ju som sagt på filmkväll med bästa flickorna. Massa skräckisar, wiieh!! Men innan dess blir det mat på stan, kinamat. Och ja, mitt nyttiga år får väl börja nästa vecka. Då kommer jag ju ändå inte ha några pengar att köpa fetismat för. Aja, hoppas på en toppenkväll och att jag inte kommer frysa ihjäl allt för mycket. Dricker en varm kopp te nu så den kanske håller i sig hela dan? Vem vet ;)

Så här ser jag nu ut när jag drar, Ciao.




Bloggerskor på tv..

Har precis sett klart på Fångarna på fortet ( del.2). Brukar aldrig se på det annars, men eftersom bloggerskorna Paow, Foki, Bella och Petra var med ville jag se det. Tråkigt att dom inte vann bara. Men var ändå roligt att titta på.

Ska även ikväll titta på Filip och Fredriks årskrönika 2010. Och där ska ju Kissie och Amir vara med. Om jag inte fattat det hela fel så att säga? Ja, om inte så ska jag ändå se det. Men det är ju kl 21.00. Så får väl roa mig med annat fram tills dess.

Taggar för skräckiskväll med tjejerna imorn. Däremot taggar inte min plånbok lika mycket. Är totalt pank, men vad gör man inte för dom bästa. Ja. Ha en fortsatt bra kväll alla. Btw, 4 inlägg på en dag? Bra Cassandra, fortsätt så! Haha.

Kämparna, bloggerskorna. Från Fångarna på fortet.

Mina nyårslöften i år !

Det blev ju lite senare sagt än tänkt. Men jag får väl ändå klargöra dom.

* Sluta äta godis på vardagar.
* Istället för att alltid tänka på alla andra, börja tänka mer på mig själv.
* Uppskatta saker bättre, samt vara positivare.
* Vara nyttigare. ( och inte äta pizza å donken hela tiden, vilket jag gjort senast idag! )
* Spara bättre!
* Testa nya saker.
* Fortsätta sköta skolan bra.

Ja, det var väl dom största målen antar jag. Sen om det går bra får vi se. Jag har ett helt år på mig att fixa det här. Så, 2011 ska helt enkelt bli mitt år!

Och tro mig, detta året ska bli bättre än alla andra.


Dag 07 – Min bästa vän

Vad ska man börja säga? Passande att det blev idag jag skrev om dig, för jag vill så gärna berätta för dig hur jävla mycket jag älskar dej. Det kan hända att vi inte känt varandra mer än tre år. Men du känner mig ändå bättre än någon annan. Ärligt talat, du vet allt om mig. Vi har haft våra med och motgångar, vilka har inte de? Men det känns som att vi lämnat bråken till det förflutna ändå. Vi behöver inte längre skrika och tjaffsa, det räcker med en paus på någon dag så fungerar allt bra igen.

Lite mer OM dig då. En helt otroligt vacker tjej. Både utåt och inåt. Du har ett hjärta av guld, och jag hatar dom som trasat sönder det som dom gjort. Men det är deras förlust, för du är så otroligt : snäll, omtänksam, rolig, givmild, tillitsfull, förstående osv. Listan kan bli lång. Du är helt enkelt en helt underbar tjej. Och det är bara din personlighet vi talar om nu. Jag vet att du inte gillar dig själv. Att du har dina komplex osv. Men gumman, du är så otroligt vacker. Jag säger det inte bara för att jag är din vän, utan för att jag helhjärtat kan säga att jag menar det. Jag hatar att du inte ser det vi andra ser. Din spegelbild är sjukt fin. Önskar ibland att du trodde lite mer på det bara.

Ja, kanske dags att presentera dig oxå. Alexandra Toresson, min allra närmsta och bästa vän. Alla meningsfulla minnen, iaf till stor del, är dom jag har med dej. Du är nästan som en syster, man kan bråka, gnälla, och vara allmänt sur på dig. Men ändå älskar jag dej genom det. Det har varit 3 fantastiska år, än mer ska det bli.

Hand i hand livet ut! <3


Sjukis..

Nästan hela dagen igår, och än så länge idag, har jag spenderat i sängen. Är genom förkyld och darrar i hela kroppen. Härligt att bli sjuk såhär innan skolan börjar, men bättre att det kommer nu antar jag. Vill ju inte missa något i skolan lix.

Häromdan, närmare bestämt i måndags, så färgade kära Alexandra mitt hår. Blev faktiskt riktigt nöjd. Nu är det dess värre fett och äckligt så jag hurrar inte direkt. Men tänkte slänga upp bild på resultatet.

Före. ( Jag och Alexandra sminka ju oss som sagt till fjortis/emo. Så jag är inte seriöst sminkad (; )

Efter.


En elegi för alla vägar som vi inte vandrat än..

Efter en otroligt sen natt med Alexandra så har vi orkat oss upp klockan, nu?! Gårdagen var en bra dag. Vi såg på "tonårsfilmer". Vi fixade oss även emo (Alexandra) och fjortis (jag). Det var riktigt vackert. Dock inte så vackert när de visade sig att Alexandra inte hade sminkborttagningsmedel. Så fick gnugga tvål i facet. Sen satt vid datan till 3-4. Jag somnade väl runt 5 typ. Så känner mig inte super pigg.

Vi ska om en stund, ett par timmar, ja eller ngt åka till Halmstad. Anledning? Ingen som helst. Eller jo, jag behöver hårfärg, för det har vi ju inte här i Varberg. Haha.

Vi hörs senare. Tänkte även göra listan så. Kyssar !

Ett sällsynt exemplar...

Andra dagen på detta året. Och än har det väl varit helt okej. Åkte hem från Karlstad igår. En 5timmars lång resa, underbart. Älskvärt att musik finns åtminstone. När jag kom hem så städa jag upp lite och inväntade Alexandra. Kändes super kul att träffa henne igen. Vi tjatade om alla världens saker och såg sen på Beck, med tjockande. Därefter låg vi bara och prata tills vi somna.

Idag så har vi först varit ute med reklamen. Gick riktigt fort. Sen åt vi en snabb mat. Annika hämtade därefter upp oss och vi åkte och hälsade på hennes mormor (Alexandras alltså). Hon var jättegullig, aningen galen, men det går ju i släkten. Haha. Nu så har vi kommit hem till hennes papi och har inga planer på vad vi ska göra än.

Här kommer lite bilder :))

Örhängen jag fick av Alexandra

Ringen jag fick av Veronika "Je T'aime" , Dubbelring

Mat på hemvägen :) nyttigaste!

Och gottegrisarnas snask (a)


Testade även en ny dricka idag, Ramlösa Mango, asgod!


Roligt värre? ;)

RSS 2.0